Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Top posters
L'enfant terrible (3016)
Джоузеф Морган говори за: “Древните” I_vote_lcapДжоузеф Морган говори за: “Древните” I_voting_barДжоузеф Морган говори за: “Древните” I_vote_rcap 
Reina de Los Camaleones (1131)
Джоузеф Морган говори за: “Древните” I_vote_lcapДжоузеф Морган говори за: “Древните” I_voting_barДжоузеф Морган говори за: “Древните” I_vote_rcap 
Dente di Leone (553)
Dark_red_rose (360)
deti88 (356)
justxme (335)
Girl On Fire (291)
qn4eto1234 (201)
Fanged Nymph (191)
Rositta (141)

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Latest topics
»  Каква е главната цел в живота ви днес?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyЧет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose

» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyСря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible

» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyСря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible

» Въпроси и отговори.
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyНед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire

» Романтични ли сте?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyНед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible

» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyВто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*

» Последния въпрос който ви зададоха?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyНед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible

» От какво ви е писнало?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyПет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire

» Какъв е предишния според аватара му?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyПет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire

» Спорите ли често?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyПет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity

» Мразя..
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyПет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity

»  Кое предпочитате повече?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyВто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire

» Петдесет нюанса сиво
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyПон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88

» Snejkins, Снежи, whatever
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyСря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender

» Теорията на всичко
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyСъб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88

» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyВто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose

» Вдън горите
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyПон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta

» Хобит: Битката на петте армии
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyНед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88

» Седмият син
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyНед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88

» Топ 10 песни?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyСъб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0

» Лана Дел Рей или Адел?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyСъб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0

» Кой хип-хоп певец предпочитате ?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyСъб Яну 17, 2015 1:31 am by Tancheto0

» Бионсе или Риана?
Джоузеф Морган говори за: “Древните” EmptyСъб Яну 17, 2015 1:30 am by Tancheto0

Джоузеф Морган говори за: “Древните”

Go down

Джоузеф Морган говори за: “Древните” Empty Джоузеф Морган говори за: “Древните”

Писане  L'enfant terrible Сря Окт 16, 2013 5:27 pm

Джоузеф Морган говори за: “Древните”, “Връзката от разстояние между Клаус и Керълайн” , за новите си врагове и за един отвратителен емоционален избор.

Джоузеф Морган говори за: “Древните” 16390610

Когато за последен път говорихме със звездата от “Дневниците на вампира”, Джоузеф Морган, той заяви, че честно казано е нервен за предстоящия сериал “Древните” и неговия първи епизод.
“Трябваше просто да дам шанс на всичко това”, ни каза Морган тогава.
“Малко съм притеснен, защото искам това да бъде един голям успех, и защото искам да продължа да разследвам този тип герои и неговата история” (относно Клаус).

Сега това притеснение е заменено с очакване. Първия епизод на сериала “Древните”, ще бъде излъчен на 24-ти април (25-ти за нас в България). Този първи епизод на потенциалния нов сериал ще бъде представен като епизод 20 в “Дневниците на вампира”. Ние говорихме с Джоузеф във вторник за това какво да очакват феновете от сериала “Древните” и неговия първи епизод – връщане назад във времето, трайна връзка с Керълайн, завладяващи нови герои, и разбира се “един от най-отвратителните и емоционални избори, който сме виждали той да прави”.

Zap2it: Ще видим първия епизод на сериала “Древните” в четвъртък (за нас в БГ в петък). Имаше толкова много притеснение около този сериал. Нервен ли си за това, че феновете най-накрая ще видят първия епизод?

Джоузеф Морган: Много съм развълнуван и нямам търпение феновете да го видят. Изгледах отделно първия епизод от сериала в телевизията и студиото, но този, който ще видите в петък е малко по-различен и има в себе си малко повече “Дневниците на вампира” стил за разлика от отделния първи епизод на “Древните”. Там в “Древните” има повече допълнителни сцени. Знам, че телевизията и студиото много го харесаха, но всичко зависи само от феновете и техните реакции. Наистина се надявам хората да приемат новите герои и историята, която ще им представим. Писна ми хората да не знаят какво се случва и какви са историите. Мисля че вече е време всички да видят сериала. Имаше толкова много подкрепа и очакване за този сериал, че вече нямам търпение феновете да бъдат възнаградени за това.

Zap2it: Връзката на Клаус с Ребека и Илайджа е както винаги лоша. В този случай е трудно да си ги представим да се местят в Ню Орлиънс като едно голямо и щастливо семейство. Дали тяхната връзка ще се подобри в този епизод?

Джоузеф Морган: Нещата определено ще станат по-сложни, но не знам дали това ще бъде подобрение или не. Още в началото на епизода се усеща, че има нещо като тънка линия. На която от едната страна стои Клаус, от другата Ребека, а в средата е Илайджа – великият посредник, но въпреки това той един вид клони малко повече към сестра си Ребека. Илайджа се опитва да върне и подреди нещата както трябва да е в едно семейство, но мисля, че едно от най-интересните неща в “Древните” е точно това, че тяхната динамика и движеща сила е доста объркана. Определено има омраза помежду им, има неща които си мислите и че няма да си простят, но също така има и любов. Когато той казва тези ужасни неща на Ребека: “Ти вече на си мое семейство, не си ми сестра и не означаваш нищо за мен.”, мисля че трябва да го накарам да отиде на някое място, където да изключи чувствата си. Той поставя стена за чувствата си към нея, сякаш никога не е изпитвал нищо към сестра си. Това са нещата, които го правят наистина много интересен сериал. Не знам дали отношенията им ще се подобрят или не, но знам, че тя има мноого слоеве и етапи, които предстои да видим.
Zap2it: Кажи ни нещо за новите герои, които престои да видим. Камил (Леа Пайпс) е човешката персона в сериала. Тя е представена като любовения интерес на Клаус. От това което дочух тя няма да е момиче тип Елена Гилбърт.

Джоузеф Морган: Сериалът “Древните” е планиран да бъде по-мрачен и Камил олицетворява това. Тя е единствения редовен човешки персонаж в сериала и ще бъде малко или много ощетена. Още в началото героите в “Дневниците на вампира” се натъкнаха на трагедия, която обаче срещнаха на едно доста невинно място. Появата на Камил ще е много по мрачна и мъчителна. С нея имам един истински момент, е и няколко спречквания, но и един истински момент, който мисля, че е един от най-добрите които съм играл. Дори в тази сцена аз не казвах кой знае какво, но беше истинско предизвикателство за мен. Наистина много се наслаждавам да работя с Леа. Двете заедно с Джули правят интересни избори. Тя е красиво момиче, но не ми изглежда на една от мнозинството фенове, които сядат и гледат сериала. Феновете може би ще трябва да имат маалко повече време за да се свържат с нея и да я разберат, и точно затова нейната героиня е толкова интригуваща.

Zap2it: Ще се запознаем и с Марсел (Чарлс Майкъл Дейвис), който ще бъде задържан в Ню Орлиънс. От трейлъра виждаме, че Клаус е готов да го повали.
Джоузеф Морган: Там има история, там има приятелство, но определено Клаус е ядосан на това какво е предприел да прави Марсел в негово отсъствие. Клаус е много по-силен, той е първороден вампир и хибрид. И Марсел е просто вампир подчинен на Клаус. Но какво толкова има Марсел, което Клаус не притежава? Клаус управлява града, управлява вампирите и държи всички вещици в ръцете си. Те не могат да правят магии без негово позволение. Ако има нещо, което му липсва, Клаус си го взима, чрез своето влияние. Клаус е буквално мъж-армия, но Марсел има собствена армия.

Zap2it: Това ми звучи като, че ли Марсел е искал да си създаде семейството, което и Клаус искаше да направи от хибридите си.
Джоузеф Морган: Това е доста проницателно от ваша страна, и да, всъщност точно от там идват завистта и ревността на Клаус. Също така, хората просто харесват и обичат Марсел. Героят му отговаря на това, той е харизматичен. Докато при Клаус това го няма и той не може да го разбере. Клаус не вярва на хората, те го предават и той също ги предава. Той няма лидерските качества и ценности, които Марсел притежава. Клаус просто завижда на харизмата, която притежава този човек.

Zap2it: Ще стане ли дума за Керълайн в този епизод? Ако Клаус се подготвя да се премести в Ню Орлиънс, то тогава тя ще бъде най-голямата му мотивация да остане в Мистик Фолс.

Джоузеф Морган: Това е вметнато в епизода. Клаус се позовава на това и го признава в писмена форма в края на епизода. Не е сякаш, че той е на ново място и изведнъж ще си каже “Ще я забравя”. Мисля че точното нещо за Клаус ще бъде, тя да отиде в Ню Орлиънс и той още да е влюбен в нея. Те няма веднага да се впуснат в нов етап от връзката си. Те уважават достатъчно феновете, за да задържат Керълайн и потенциално да поработят в някой насоки.

Zap2it: Възможна ли е промяна в последната минута, така че и Кандис Акола (Керълайн) да се присъедини към актьорския състав на сериала “Древните”?

Джоузеф Морган: Мисля че без Керълайн Форбс, “Дневниците на вампира” много ще страдат. Наистина имам чувството, че няма да е хубаво нито за нея, нито като цяло за сериала, тя да се премести в “Древните”. Потенциално това са цели два сериала за поддръжка, така че те може и да бъдат в малко отдалечени взаимоотношения.

Zap2it: А, какво ще кажеш за Хейли? Дали тя е възможно да бъде любовен интерес за Клаус или тяхното преспиване заедно беше просто така за един път?

Джоузеф Морган: Мисля че това между тях беше един вид, за веднъж. Някой от последиците от тяхната връзка в епизода, мисля че ще бъдат разрешени. Ще видим как това ще им въздейства и как го чувстват. Клаус няма намерение да разпалва нещата отново, както и Хейли. Наистина се радвам, че това между тях стана, защото това просто показва някой от недостатъците от характера на Клаус. Мисля че това беше доста смел избор от страна на Джули и писателите, защото те определено знаят последиците от реакциите на феновете. Феновете на Керълайн и Клаус мразят, това че Хейли постъпи така, но той пък винаги е бил герои с недостатъци. Той в никакъв случаи не е идеален. Той е направил много повече грешки през тези векове от хиляди хора събрани заедно, така че да покажем, че той прави грешки и в тази насока. Имам в предвид, че той е мъж, да му покажем отговора на неговата истинска същност, на неговия инстинкт. Мисля че избора за тази сцена е доста смел и правилен и го подкрепям.

Zap2it: Сега когато Клаус е в центъра на история и сериала, трябва ли да очакваме да го видим като героя на тази история или той все още поддържа статуса си на злодей?

Джоузеф Морган: Мисля, че ще стигна толкова далеч и ще кажа: анти-герой. Той определено не е герой. В първия епизод ще го видим да прави ужасни неща. Едно от които е, че ще го видим да прави доста отвратителен и емоционален избор, който някога сме го виждали да прави. В това парченце не той е злодеят. Надявам се всички да сме за Клаус, иначе сериала няма да просъществува. Това е нещото, което ме привлече в шоуто. Никога не съм си помислял, че мъжът който дойде в сериала и уби леля Джена е възможно да има собствен, отделен сериал и феновете всъщност ще се надяват той да е успешен. Мисля че колкото повече продължаваме да показваме недостатъците и проблясъци на уязвимост на Клаус, толкова повече ще го подкрепяме всички. Той е анти-герой. Мисля че това което искам ако сериала просъществува е краят на тази история, да бъде историята за спасението на Клаус.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster
Рожден ден : 08.06.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 20.08.2010
Публикации : 3016
Точки : 6012

http://night-creatures.darkbb.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото