Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Top posters
L'enfant terrible (3016)
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ I_vote_lcapДжоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ I_voting_barДжоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ I_vote_rcap 
Reina de Los Camaleones (1131)
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ I_vote_lcapДжоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ I_voting_barДжоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ I_vote_rcap 
Dente di Leone (553)
Dark_red_rose (360)
deti88 (356)
justxme (335)
Girl On Fire (291)
qn4eto1234 (201)
Fanged Nymph (191)
Rositta (141)

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Latest topics
»  Каква е главната цел в живота ви днес?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyЧет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose

» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyСря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible

» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyСря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible

» Въпроси и отговори.
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyНед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire

» Романтични ли сте?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyНед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible

» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyВто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*

» Последния въпрос който ви зададоха?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyНед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible

» От какво ви е писнало?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyПет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire

» Какъв е предишния според аватара му?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyПет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire

» Спорите ли често?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyПет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity

» Мразя..
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyПет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity

»  Кое предпочитате повече?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyВто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire

» Петдесет нюанса сиво
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyПон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88

» Snejkins, Снежи, whatever
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyСря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender

» Теорията на всичко
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyСъб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88

» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyВто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose

» Вдън горите
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyПон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta

» Хобит: Битката на петте армии
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyНед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88

» Седмият син
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyНед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88

» Топ 10 песни?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyСъб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0

» Лана Дел Рей или Адел?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyСъб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0

» Кой хип-хоп певец предпочитате ?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyСъб Яну 17, 2015 1:31 am by Tancheto0

» Бионсе или Риана?
Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ EmptyСъб Яну 17, 2015 1:30 am by Tancheto0

Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’

Go down

Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’ Empty Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’

Писане  L'enfant terrible Сря Окт 16, 2013 5:30 pm

Предстоящия епизод на ”Дневниците на вампира’, който също така е пилотен за проекто сериала ‘Древните’ ще донесе един нов вкус на шоуто казва Джоузеф Морган.
‘Тонално е малко по- различен. ‘Дневниците на вампира’ е като израстваща история, а ‘Древните’ както казва Джули Плек прилича повече на ‘The Lost Boys’, възприемане на природата да бъдеш вампир, като можеш да купонясваш цяла нощ и да спиш цял ден. Той е тези момчета, които искат да бъдат вампири за разлика от чувството за вина и разкаяние внасяно от ‘Дневниците на вампира”.- казва Джоузеф пред TVGuide.

Когато Клаус поучава писмо от Катрин за вещица в Ню Орлиънс, която подготвя заговор срещу него, той отива до там за да се събере с бившото си протеже Марсел и вероятно да си върне града, който някога е бил негов.
‘Клаус е фен на манипулацията и отправя няколко директни предизвикателства през епизода, както и има няколко прояви на насилие. Интерсното да се види е този, с който е готов да работи за да стигне там където иска и какви ангажименти е готов да поеме за тях. Клаус е повече вълк единак, той ще е рамо до рамо с някого за определено време и след това ще е с някой друг срещу него.’- казва Морган.

Този, който се присъединява към Клаус в новата му мисия е брат му Илайджа, който ще бъде въодушевен да научи, че има причина семейството да се запази заедно.
‘Има елементи от сюжета, които се появяват и които ще проучат в по- голяма степен потенциала на уязвимост в личния му живот и отношенията със семейството му. Илайджа наистина иска да събере отново семейството и стига до точка, в която осъзнава, че силата им е един в друг. Клаус и Ребека са в силно противоречие, така че Илайджа се оказва малко като посредник.’

Въпреки че бъдещето на ‘Древните’ предстои да бъде решено, Морган казва, че не може да си представи пилотния епизод да не се превърне в сериал, дори и ако Плек ни каже, че има ‘славна история за героя, която да разкаже в света на Мистик Фолс’, не трябва да спира спин-оф сериала.
‘Всеки в момента гледа напред сякаш ако се превърне в сериал, което мисля, че ще се случи, аз трябва да продължа по този начин, защото колкото и ‘славна’ сюжетна линия да е, мисля, че това ще е разочароващо за мен да се случи.’

Колкото до бъдещето на Клаус, касаещо Каролайн и решението, което ще вземе за Тайлър, Морган казва:
‘Не искам да кажа на къде отива, защото това е приноса на Клаус към финала, правейки този избор, но имам чувството, че това не е края за сюжетната линия Клаус- Каролайн, но мисля, че е удоволетворяващо място да го напуснеш в края на сезона.’
Разбира се Морган признава, че пилотния епизод никога нямаше да се случи, ако не бяха феновете. В края на краищата Клаус първоначално беше поканен за бъде убит в края на трети сезон.
”Толкова съм развълнуван за хората да видят новите герои и да видят този нов свят и какво може да бъде в случай че мине към сериал. Не мисля, че щях да имам тази възможност, ако феновете не бях отговорили толкова горещо на Клаус, старият злодей, така че наистина оценявам подкрепата на всички и се надявам, че това е нещо като благодаря за тях.’
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster
Рожден ден : 08.06.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 20.08.2010
Публикации : 3016
Точки : 6012

http://night-creatures.darkbb.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото