Top posters
L'enfant terrible (3016) | ||||
Reina de Los Camaleones (1131) | ||||
Dente di Leone (553) | ||||
Dark_red_rose (360) | ||||
deti88 (356) | ||||
justxme (335) | ||||
Girl On Fire (291) | ||||
qn4eto1234 (201) | ||||
Fanged Nymph (191) | ||||
Rositta (141) |
Latest topics
Даниел Гилис и Джоузеф Морган разказват за престоя си в Ню Орлиънс.
:: Книги, музика и филми :: Сериали :: Американски сериали :: The Originals. :: Интервюта и информация
Страница 1 от 1
Даниел Гилис и Джоузеф Морган разказват за престоя си в Ню Орлиънс.
Снимките в едно от тези соарета рано една сунтрин този месец в Ню Орлиънс, в хотел „Роял” – домът на Марсел, се оказаха паметни за Джоузеф.
„Беше на третия етаж на балкона, който гледаше към двора. Клаус се разхождаше на партито и там имаше хора, всички се хранеха и правеха наистина луди неща. Така, че ние снимахме кадър след кадър, свиреше силна музика. Имаше и няколко госта, които все още пребиваваха в хотела и се случиха две неща. Първо: музиката свиреше много силно и в един момент, по средата на снимките, някой отвори вратата и извика „ Млъкнете! Опитвам се да спя!” и след това я затръшна – спомня си Морган. „И всичко, което успяхме да направим е да избухнем в смях. Беше толкова нелепо, по средата на това вампирско парти. Периодът, в който снимахме беше уикенда и Денят на Свети Патрик. Трябваше да прекратим работата си, заради една пияна двойка, която влетя на нашето вампирско парти, обърквайки стаята ни с тяхната.”, казва, смеейки се. „ Може да почувствате тази невероятна атмосфера и герои, но може и да почувствате тези герои и тази атмосфера, с които трябваше да се справим” .
Гилис също имаше един от най-хубавите си моменти на снимките в хотел “Роял”: “Правех ЕПК на терасата до мъж, който очевидно трябваше да прекарва “романтичен уикенд” с приятелката си, който ме нападна до известен смисъл. Спомням си как си мислех, че това по принцип би било ужасяваш момент, докато снимаме, защото ми беше много забавно. Тази неприятна случка, като че ли имаше своята странно-очарователна магия.”
Направени са изчисления да се определи къде ще бъде заснет “Древните” ако бъде одобрен, (това ще разберем през май, когато CW пуснат есенната програма). Изпълнителният продуцент Джули Плек знае, че нищо не може да замени “The Big Easy” (Ню Орлиънс). “Едно от нещата, които нашият режисьор каза, че е най-хубавата част от Ню Орлиънс е историята. Ако има рисунка по стените, върху всяка има още 10. Ако има сграда, тя е построена върху останка от сграда преди нея. Дори на гробищата, всички тела са погребани едно до друго, затова цяла кръвна линия от предци са смесени в пепелта под тези надгробни плочи,” казва тя. “И те бяха толкова приветливи и радостни да ни видят там. Снимахме пред катедралата Луис, която е най-старата катедрала в Щатите. Снимахме в гробището Лафайет, което е там от стотици години. Снимахме в и около сградите. Запознахме се с тур- оператор, с който обиколихме, през декемврийската ми екскурзия. Толкова е умен и добър и познава града и историята му много добре.”
Гилис се съгласи, че няма друго място, с което да се сравни. „ Има напрежение във въздуха на Ню Орлиънс, и когато правиш тези вампирски неща, не те кара да се чувстваш глупаво, докато снимаш, освен може би някъде в Източна Европа, защото тук се чувстваш все едно то наистина съществува. Разликата е огромна. Разбира се, че искаш да снимаш в Ню Орлиънс.”
Все пак, Плек и актьорите очакват снимането да се покрие с това на “Дневниците” в Джорджия – за едновременна парична и времева изгода. “Има огромни улици като улиците “Bourbon” и „Frenchman”, които са невероятни за заснемане, но е невъзможно да се контролира звука. В Ню Орлиънс, просто трябва да го приемем.” казва Морган. Така че идеално би било, ако застроят няколко улици, като студията в Атланта. Оттогава посещавахме Ню Орлиънс няколко пъти. Това е най-доброто от двата свята.”
Гилис също се съгласява с тази преценка: “Истина е, мисля че ще бъде невъзможно да се снима и в Луизиана за дълъг период. Имаш работа с доста пияни хора през повечето време” казва той.
Similar topics
» Saving Hope с участието на Даниел Гилис е подновен за 3ти сезон – какво означава това за ‘Древните’?
» Даниел Гилис разказва какво следва за Илайджа.
» Джоузеф Морган говори за: “Древните”
» Чарълс Майкъл Дейвис или Джоузеф Морган?
» Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’
» Даниел Гилис разказва какво следва за Илайджа.
» Джоузеф Морган говори за: “Древните”
» Чарълс Майкъл Дейвис или Джоузеф Морган?
» Джоузеф Морган: ”Древните’ ще проучи уязвимостите в личния живот на Клаус’
:: Книги, музика и филми :: Сериали :: Американски сериали :: The Originals. :: Интервюта и информация
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose
» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Сря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible
» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Сря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible
» Въпроси и отговори.
Нед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire
» Романтични ли сте?
Нед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible
» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Вто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*
» Последния въпрос който ви зададоха?
Нед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible
» От какво ви е писнало?
Пет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire
» Какъв е предишния според аватара му?
Пет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire
» Спорите ли често?
Пет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity
» Мразя..
Пет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity
» Кое предпочитате повече?
Вто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire
» Петдесет нюанса сиво
Пон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88
» Snejkins, Снежи, whatever
Сря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender
» Теорията на всичко
Съб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88
» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Вто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose
» Вдън горите
Пон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta
» Хобит: Битката на петте армии
Нед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88
» Седмият син
Нед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88
» Топ 10 песни?
Съб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0
» Лана Дел Рей или Адел?
Съб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0
» Кой хип-хоп певец предпочитате ?