Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Top posters
L'enfant terrible (3016)
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? I_vote_lcapКак “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? I_voting_barКак “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? I_vote_rcap 
Reina de Los Camaleones (1131)
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? I_vote_lcapКак “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? I_voting_barКак “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? I_vote_rcap 
Dente di Leone (553)
Dark_red_rose (360)
deti88 (356)
justxme (335)
Girl On Fire (291)
qn4eto1234 (201)
Fanged Nymph (191)
Rositta (141)

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Latest topics
»  Каква е главната цел в живота ви днес?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyЧет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose

» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyСря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible

» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyСря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible

» Въпроси и отговори.
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyНед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire

» Романтични ли сте?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyНед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible

» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyВто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*

» Последния въпрос който ви зададоха?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyНед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible

» От какво ви е писнало?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyПет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire

» Какъв е предишния според аватара му?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyПет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire

» Спорите ли често?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyПет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity

» Мразя..
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyПет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity

»  Кое предпочитате повече?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyВто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire

» Петдесет нюанса сиво
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyПон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88

» Snejkins, Снежи, whatever
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyСря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender

» Теорията на всичко
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyСъб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88

» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyВто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose

» Вдън горите
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyПон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta

» Хобит: Битката на петте армии
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyНед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88

» Седмият син
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyНед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88

» Топ 10 песни?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyСъб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0

» Лана Дел Рей или Адел?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyСъб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0

» Кой хип-хоп певец предпочитате ?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyСъб Яну 17, 2015 1:31 am by Tancheto0

» Бионсе или Риана?
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? EmptyСъб Яну 17, 2015 1:30 am by Tancheto0

Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете?

Go down

Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? Empty Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете?

Писане  L'enfant terrible Сря Окт 16, 2013 5:34 pm

Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете? 444_ph11

Както много останали и аз попаднах под магията на Фийби Тонкин след невероятната й игра в сериала от 2011та “Тайният Кръг”. Но след като се премести в “Дневниците на Вампира”, след като The CW прекрати вещерският сериал, феновете не бяха толкова влюбени. В същност, те я мразеха, за това, че от както дойде в Дневниците Хейли се опитваше да се намърда м/у Керълайн и Тайлър.

Но Джули и Фийби имат 2ри шанс да накарат феновете да харесат Хейли с участието й в “Древните”. Спин-оффът на “Дневниците на Вампира” премести Клаус, Ребека, Илайджа и Хейли в Ню Орлиънс. Премиерният епизод, който имах невероятния шанс да гледам, безпроблемно успя да се справи с преместването на познатите лица и приспособявайки ги към новите им “настройки”, докато се опитват да си проправят път през първият си кървав сезон. Скоро пътувах до снимачната площадка и си поговорих с Фийби за това как ще спечели аудиторията на страната на Хейли.

ЕТонлайн: Феновете те обичат, феновете обичаха и Фей от “Тайният кръг”, но феновете не харесват толкова много Хейли… Защо мислиш, че се случи това?

Фийби: Доста лесно се пристрастявам към ТВ шоута, за това разбирам когато има някой герой, който застава м/у други 2ма и хората ги мразят, НО не мисля, че Хейли някога е била заплаха за Керълайн и Тайлър или Керълайн и Клаус. Просто така се случи, че не се предпазиха, за това сега се опитват да се справят с последиците от това, което не трябваше да продължи повече от една вечер. Като става въпрос за феновете….. с Джули си поговорихме и тя харесва предизвикателството, защото феновете вече са решили какво мислят за Хейли… сега това е изцяло в ръцете на Джули и писателите, както и на мен да накараме феновете да харесват Хейли. Това е страхотно предизвикателство. Мисля, че феновете могат да да симпатизират на Хейли.

ЕТонлайн: Как мислиш да ги накараш да ти съчувстват?

Фийби: Видяхме едва частици от Хейли в ДнВ пък и имаше доста истории, който така и не видяхме. Искам да кажа, че никога не съм имала толкова минало като герой в шоу до момента както в това. Тя е останала сирак в ранна възраст… за това прави лоши решения и се справя с последствията после. Тя е единственият човечен герой в тези сериали, защото прави грешки и след това казва “О боже. Направих това и сега съм в тази отвратителна позиция!”. Показваме по малко от миналото на Хейли, в която се задълбаваме повече и повече през сезона. Хейли е попаднала в този луд свят с това опасно семейство но не познава миналото си и не познава семейството. Тя не знае нищо друго освен това, че е върколак. Като разкрием това, ще видите, че феовете ще започнат да я разбират.

ЕТонлайн: Като спомена това, че е сирак…. Знаеш ли как е станала сирак?

Фийби: Ами, Хейли губи биологичното си семейството още като малка и е отавена в социалната система, но веднага след като се е превърнала приемното й семейство я изритва… защото очевидно е направила нещо лошо. (Припомнете си как се става върколак! Пример: Тайлър) . Развълнувана съм да видя какво е станало и чий живот е отнела. Надявам се да видим ретроспекция. Надявам се да я видим как се превръща ( във върколак) особено сега, когато е бременна. Мисля, че ще е доста готино да видим как бременен върколак се превръща.

ЕТонлайн: И като го спомена… колко точна ще й личи на Хайли ? Мерила ли си фалшиви коремчета??

Фийби: Поиграх си с едно… Но не мисля, че скоро ще ми се наложи. Просто исках да сложа едно за да се снимам и да изпратя снимката на майка ми за да и изкарам акъла.

ЕТонлайн: Значи е бавна бременност ?

Фийби: Да, реалистична е! Един епизод е 12 часа… така, че до края на сезона се очаква да родя (смее се)… Няма да е “Бааааааам! Ето и бебето!”…

ЕТонлайн: В шоуто играеш заедно с Клеър Холт. Твоята най-добра приятелка. Каква е връзката м/у Хейли и Ребека?

Фийби: Невероятно е! Мисля, че Хейли и Ребека са подобни като герои. И двете са тъжни и имат тези страшни семейства, който са ги карали да се чувстват сякаш са сами понякога. Мисля, че и двете са доста закрилящи.

ЕТонлайн: Илайджа изглежда доста развълнуван относно бебето!?

Фийби: Илайджа вижда бебето като възможност да има нормално семейство и централен фокус за роднините му. Те доста често действат егоистично, но залозите са доста високи сега, когато не са сами… трябва да предпазят бебето.

ЕТонлайн: Хрумна ми ,че Илайджа и Ребека може да защитават Хейли само докато е бременна. Загрижена ли е Хейли като мисли в дългосрочен план??

Фийби: МНОГО! Тя мисли, че е защитена докато е бременна, за това трябва да си намери съюзници за да остане жива след това, НО много бързо ще разберат, че това е необикновено бебе, и за да роди и да запази бебето си тези съюзници трябва да останат лоялни.

ЕТонлайн: Какво би искала да видят феновете ?

Фийби: Новият свят на върколаците, вампирите и вещиците! Много филми и шоута за свръхестественият свят, чакащи да бъдат заснети. В това шоу сме вдигнали нивата до такава степен, че все едно е друг жанр от свръхестественият свят. И мисля, че е много готино. Не е толкова закрито и променя динамиката м/у хората и вампирите. Не толкова плашеща динамика. Когато Джули обясни нещата около шоуто бях развълнувана. Това ни дава шанса да преоткрием този свят, който ни е разкрит в последните години.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster
Рожден ден : 08.06.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 20.08.2010
Публикации : 3016
Точки : 6012

http://night-creatures.darkbb.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото