Top posters
L'enfant terrible (3016) | ||||
Reina de Los Camaleones (1131) | ||||
Dente di Leone (553) | ||||
Dark_red_rose (360) | ||||
deti88 (356) | ||||
justxme (335) | ||||
Girl On Fire (291) | ||||
qn4eto1234 (201) | ||||
Fanged Nymph (191) | ||||
Rositta (141) |
Latest topics
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете?
:: Книги, музика и филми :: Сериали :: Американски сериали :: The Originals. :: Интервюта и информация
Страница 1 от 1
Как “Древните” ще рестартират Хейли за феновете?
Както много останали и аз попаднах под магията на Фийби Тонкин след невероятната й игра в сериала от 2011та “Тайният Кръг”. Но след като се премести в “Дневниците на Вампира”, след като The CW прекрати вещерският сериал, феновете не бяха толкова влюбени. В същност, те я мразеха, за това, че от както дойде в Дневниците Хейли се опитваше да се намърда м/у Керълайн и Тайлър.
Но Джули и Фийби имат 2ри шанс да накарат феновете да харесат Хейли с участието й в “Древните”. Спин-оффът на “Дневниците на Вампира” премести Клаус, Ребека, Илайджа и Хейли в Ню Орлиънс. Премиерният епизод, който имах невероятния шанс да гледам, безпроблемно успя да се справи с преместването на познатите лица и приспособявайки ги към новите им “настройки”, докато се опитват да си проправят път през първият си кървав сезон. Скоро пътувах до снимачната площадка и си поговорих с Фийби за това как ще спечели аудиторията на страната на Хейли.
ЕТонлайн: Феновете те обичат, феновете обичаха и Фей от “Тайният кръг”, но феновете не харесват толкова много Хейли… Защо мислиш, че се случи това?
Фийби: Доста лесно се пристрастявам към ТВ шоута, за това разбирам когато има някой герой, който застава м/у други 2ма и хората ги мразят, НО не мисля, че Хейли някога е била заплаха за Керълайн и Тайлър или Керълайн и Клаус. Просто така се случи, че не се предпазиха, за това сега се опитват да се справят с последиците от това, което не трябваше да продължи повече от една вечер. Като става въпрос за феновете….. с Джули си поговорихме и тя харесва предизвикателството, защото феновете вече са решили какво мислят за Хейли… сега това е изцяло в ръцете на Джули и писателите, както и на мен да накараме феновете да харесват Хейли. Това е страхотно предизвикателство. Мисля, че феновете могат да да симпатизират на Хейли.
ЕТонлайн: Как мислиш да ги накараш да ти съчувстват?
Фийби: Видяхме едва частици от Хейли в ДнВ пък и имаше доста истории, който така и не видяхме. Искам да кажа, че никога не съм имала толкова минало като герой в шоу до момента както в това. Тя е останала сирак в ранна възраст… за това прави лоши решения и се справя с последствията после. Тя е единственият човечен герой в тези сериали, защото прави грешки и след това казва “О боже. Направих това и сега съм в тази отвратителна позиция!”. Показваме по малко от миналото на Хейли, в която се задълбаваме повече и повече през сезона. Хейли е попаднала в този луд свят с това опасно семейство но не познава миналото си и не познава семейството. Тя не знае нищо друго освен това, че е върколак. Като разкрием това, ще видите, че феовете ще започнат да я разбират.
ЕТонлайн: Като спомена това, че е сирак…. Знаеш ли как е станала сирак?
Фийби: Ами, Хейли губи биологичното си семейството още като малка и е отавена в социалната система, но веднага след като се е превърнала приемното й семейство я изритва… защото очевидно е направила нещо лошо. (Припомнете си как се става върколак! Пример: Тайлър) . Развълнувана съм да видя какво е станало и чий живот е отнела. Надявам се да видим ретроспекция. Надявам се да я видим как се превръща ( във върколак) особено сега, когато е бременна. Мисля, че ще е доста готино да видим как бременен върколак се превръща.
ЕТонлайн: И като го спомена… колко точна ще й личи на Хайли ? Мерила ли си фалшиви коремчета??
Фийби: Поиграх си с едно… Но не мисля, че скоро ще ми се наложи. Просто исках да сложа едно за да се снимам и да изпратя снимката на майка ми за да и изкарам акъла.
ЕТонлайн: Значи е бавна бременност ?
Фийби: Да, реалистична е! Един епизод е 12 часа… така, че до края на сезона се очаква да родя (смее се)… Няма да е “Бааааааам! Ето и бебето!”…
ЕТонлайн: В шоуто играеш заедно с Клеър Холт. Твоята най-добра приятелка. Каква е връзката м/у Хейли и Ребека?
Фийби: Невероятно е! Мисля, че Хейли и Ребека са подобни като герои. И двете са тъжни и имат тези страшни семейства, който са ги карали да се чувстват сякаш са сами понякога. Мисля, че и двете са доста закрилящи.
ЕТонлайн: Илайджа изглежда доста развълнуван относно бебето!?
Фийби: Илайджа вижда бебето като възможност да има нормално семейство и централен фокус за роднините му. Те доста често действат егоистично, но залозите са доста високи сега, когато не са сами… трябва да предпазят бебето.
ЕТонлайн: Хрумна ми ,че Илайджа и Ребека може да защитават Хейли само докато е бременна. Загрижена ли е Хейли като мисли в дългосрочен план??
Фийби: МНОГО! Тя мисли, че е защитена докато е бременна, за това трябва да си намери съюзници за да остане жива след това, НО много бързо ще разберат, че това е необикновено бебе, и за да роди и да запази бебето си тези съюзници трябва да останат лоялни.
ЕТонлайн: Какво би искала да видят феновете ?
Фийби: Новият свят на върколаците, вампирите и вещиците! Много филми и шоута за свръхестественият свят, чакащи да бъдат заснети. В това шоу сме вдигнали нивата до такава степен, че все едно е друг жанр от свръхестественият свят. И мисля, че е много готино. Не е толкова закрито и променя динамиката м/у хората и вампирите. Не толкова плашеща динамика. Когато Джули обясни нещата около шоуто бях развълнувана. Това ни дава шанса да преоткрием този свят, който ни е разкрит в последните години.
Similar topics
» Фийби Тонкин за “Древните” и отношенията между Хейли и Клаус
» Хейли или Карълайн?
» Хейли или Ками?
» Джоузеф Морган говори за: “Древните”
» Каста на “Древните” за появата на Тайлър
» Хейли или Карълайн?
» Хейли или Ками?
» Джоузеф Морган говори за: “Древните”
» Каста на “Древните” за появата на Тайлър
:: Книги, музика и филми :: Сериали :: Американски сериали :: The Originals. :: Интервюта и информация
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose
» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Сря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible
» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Сря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible
» Въпроси и отговори.
Нед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire
» Романтични ли сте?
Нед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible
» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Вто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*
» Последния въпрос който ви зададоха?
Нед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible
» От какво ви е писнало?
Пет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire
» Какъв е предишния според аватара му?
Пет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire
» Спорите ли често?
Пет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity
» Мразя..
Пет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity
» Кое предпочитате повече?
Вто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire
» Петдесет нюанса сиво
Пон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88
» Snejkins, Снежи, whatever
Сря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender
» Теорията на всичко
Съб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88
» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Вто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose
» Вдън горите
Пон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta
» Хобит: Битката на петте армии
Нед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88
» Седмият син
Нед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88
» Топ 10 песни?
Съб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0
» Лана Дел Рей или Адел?
Съб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0
» Кой хип-хоп певец предпочитате ?