Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Top posters
L'enfant terrible (3016)
Каста на “Древните” за появата на Тайлър I_vote_lcapКаста на “Древните” за появата на Тайлър I_voting_barКаста на “Древните” за появата на Тайлър I_vote_rcap 
Reina de Los Camaleones (1131)
Каста на “Древните” за появата на Тайлър I_vote_lcapКаста на “Древните” за появата на Тайлър I_voting_barКаста на “Древните” за появата на Тайлър I_vote_rcap 
Dente di Leone (553)
Dark_red_rose (360)
deti88 (356)
justxme (335)
Girl On Fire (291)
qn4eto1234 (201)
Fanged Nymph (191)
Rositta (141)

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Latest topics
»  Каква е главната цел в живота ви днес?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyЧет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose

» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyСря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible

» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyСря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible

» Въпроси и отговори.
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyНед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire

» Романтични ли сте?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyНед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible

» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyВто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*

» Последния въпрос който ви зададоха?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyНед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible

» От какво ви е писнало?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyПет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire

» Какъв е предишния според аватара му?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyПет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire

» Спорите ли често?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyПет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity

» Мразя..
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyПет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity

»  Кое предпочитате повече?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyВто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire

» Петдесет нюанса сиво
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyПон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88

» Snejkins, Снежи, whatever
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyСря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender

» Теорията на всичко
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyСъб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88

» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyВто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose

» Вдън горите
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyПон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta

» Хобит: Битката на петте армии
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyНед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88

» Седмият син
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyНед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88

» Топ 10 песни?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyСъб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0

» Лана Дел Рей или Адел?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyСъб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0

» Кой хип-хоп певец предпочитате ?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyСъб Яну 17, 2015 1:31 am by Tancheto0

» Бионсе или Риана?
Каста на “Древните” за появата на Тайлър EmptyСъб Яну 17, 2015 1:30 am by Tancheto0

Каста на “Древните” за появата на Тайлър

Go down

Каста на “Древните” за появата на Тайлър Empty Каста на “Древните” за появата на Тайлър

Писане  L'enfant terrible Сря Ное 13, 2013 2:31 am

Каста на “Древните” за появата на Тайлър 13854310

В един от последните излъчени епизоди на “Дневниците на вампира” Тайлър заяви, че не може да се съсредоточи върху нищо друго, освен над отмъщението си срещу Клаус. Върколакът/вампир хибрит, създаден от Клаус, се отправя към Ню Орлиънс тази вечер, в дългоочаквания Дневниците на вампира/Древните кросоувър епизод “Bloodletting” и екипът на шоуто обещават, че тази конфронтация ще има сериозни последици и за двамата герои – Клаус и Тайлър.

“Всеки, който гледа “Дневниците на вампира” знае, че Тайлър е ядосан. Той гледа на Клаус като на истински смъртен враг и изглежда, че не изпитва несигурност да тръгне след него. За това мисля, че въпросът, който трябва да си зададем е: “Какво се се случи с Тайлър, в резултат на плана му срещу Клаус и как ще се измъкне от него?” – казва Плек.

Сценариста на “Древните” Маргарет Макинтайър – която ни е позната като шериф Форбс от “Дневниците на вампира” – разкрива, че отмъщението на Тайлър може да е е точно това, което очакваме… тъй като убиването на Древния хибрит, би означавало и смъртта на Тайлър. “Това е един прекрасен обрат в шоуто, той не може да убие Клаус, защото това ще доведе до смъртта на много други, както и до неговата. Мисля, че ще бъде пленително, начина по който взискателно се опитва да си отмъсти. За мен беше изненадващо. Наистина ми хареса начина, по който се разви тази сцена. Беше приятно, интересно да чуем как той казва “Заслужаваше си да му го причиня, заради всичко, което направи.”

“Той се превърна в човек, който няма какво да губи. всичко му беше отнето. Да се впусне в това отмъщение безотговорно и безстрашно, се дължи на факта, че той загуби всичко. Той свърши страхотна работа. Беше наистина прекрасно да се работи с него отново. Мисля, че наистина ще харесате новия епизод.” – казва Джоузеф Морган.

И така, как точно Тайлър ще търси своето отмъщение? “Имам чувството, че ако просто помислите за всичко това, от което Клаус иска да се отърве, той най-вероятно ще иска да се присъедини към тях. Да се сприятели с врага му.” – казва Джоузеф.

Означава ли това, че Тайлър ще се съюзи с Марсел? “Може да видите, а може и да не видите Тайлър и Марсел заедно. Но Тайлър ще си сътрудничи с някои хора. Марсел може да е един от тях.” – казва Чарлз М. Дейвис.

Един от компонентите в плана на Тайлър, ще има нещо общо с Хейли и детето, което очаква от Клаус. “Тайлър се появява и отново си припомняме връзката, която имаха с Хейли в “Дневниците на вампира”. Говорим малко за общата им история. Ще си дадем сметка, че Тайлър е малко разочарован от Хейли и ситуацията, в която се намира.” – казва Фийби Тонкин.

Едно от интересните неща, които ще видим в новия епизод, е как Тайлър е описан в него, защото в “Дневниците на вампира” Тайлър беше героят, а Клаус – злодеят. Но за зрителите, които може би не са гледали “Дневниците на вампира”, Тайлър може да се разгледа като злодей в “Древните”, въпреки всички лоши неща, които е извършил Клаус. “Мисля, че всичко зависи от това, по какъв начин гледате на нещата. Той всъщност не е злодей. Направил съм някои наистина ужасни неща. Вие казвате, че Клаус е героят в шоуто, докато аз говорех за убийството на собственото си дете в последните няколко епизода. И постоянно извършвам ужасни неща, но сценаристите ми позволиха да имам тези моменти на интензивна уязвимост и показаха, че героят ми го е грижа. Така, че не смятам, че Тайлър е непременно злодей, но той е герой с много страни, като Клаус или като Марсел.” – казва Джоузеф Морган.

Без значение как зрителите ще гледат на Тайлър, целият актьорски състав е съгласен с едно: появата му ще има сериозни и дълготрайни последици за всички. “Той се появи, за да предизвика сензация. Той идва с причина и наистина оставя своя отпечатък. Той е толкова феноменален. Мисля, че феновете наистина ще харесат това, което той ще предизвика в шоуто. Бяхме толкова щастливи да го имаме и се надяваме да имаме още епизоди занапред.” – казва Клеър Холт.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster
Рожден ден : 08.06.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 20.08.2010
Публикации : 3016
Точки : 6012

http://night-creatures.darkbb.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото