Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Top posters
L'enfant terrible (3016)
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. I_vote_lcap5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. I_voting_bar5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. I_vote_rcap 
Reina de Los Camaleones (1131)
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. I_vote_lcap5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. I_voting_bar5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. I_vote_rcap 
Dente di Leone (553)
Dark_red_rose (360)
deti88 (356)
justxme (335)
Girl On Fire (291)
qn4eto1234 (201)
Fanged Nymph (191)
Rositta (141)

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Latest topics
»  Каква е главната цел в живота ви днес?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyЧет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose

» Какво мислиш за аватара на предишния ?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyСря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible

» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyСря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible

» Въпроси и отговори.
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyНед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire

» Романтични ли сте?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyНед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible

» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyВто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*

» Последния въпрос който ви зададоха?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyНед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible

» От какво ви е писнало?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyПет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire

» Какъв е предишния според аватара му?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyПет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire

» Спорите ли често?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyПет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity

» Мразя..
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyПет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity

»  Кое предпочитате повече?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyВто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire

» Петдесет нюанса сиво
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyПон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88

» Snejkins, Снежи, whatever
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyСря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender

» Теорията на всичко
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyСъб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88

» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyВто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose

» Вдън горите
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyПон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta

» Хобит: Битката на петте армии
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyНед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88

» Седмият син
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyНед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88

» Топ 10 песни?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyСъб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0

» Лана Дел Рей или Адел?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyСъб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0

» Кой хип-хоп певец предпочитате ?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyСъб Яну 17, 2015 1:31 am by Tancheto0

» Бионсе или Риана?
5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. EmptyСъб Яну 17, 2015 1:30 am by Tancheto0

5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис.

Go down

5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. Empty 5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис.

Писане  L'enfant terrible Сря Окт 16, 2013 5:36 pm

5 въпроса за звездата на “Древните” Чарълс Майкъл Дейвис. 55583810

Чарълс получи постоянна роля за новото месце през есента (“Древните”) със своята невероятна игра като Марсел през Април (в скритият пилотен епизод). Като видях как се добре се развива героят му, просто бях длъжен да му задам следните 5 въпроса:

Не само, че премиерата в Четвъртък (при нас в Петък) ще продължи да гради Марсел като най-добрият нов герой през този сезон (2013/2014), а Чарълс като най-ярката нова звезда за сезона. Седнах да си поговоря със Дейвис на снимачната площадка на “Древните” за да разбера какво е чувството да имаш свое собствено шоу за пръв път, какво феновете да очакваме да видим. А ето и въпросите:

ЕТонлайн: Какво харесваш в това, в което се е превърнал Марсел?

Дейвис: Писателите изкараха доста от Марсел. Много се радвам за това. Връзката м/у Марсел и другите главни герой е доста естествена, като се има в предвид, че има много страни от него, толкова весел, толкова бесен и стилът му е “или това или..”

ЕТонлайн: За пръв път си от главните герои в сериал — Как се чувстваш ?

Дейвис: Чудех се дали ще свикна с това да идвам всеки ден; и как ще се справям с това, като се има в предвид, че съм свикнал да идвам за 2 дни за заснемането на епизода и да оставя героя за гърба си; НО не ме разтресе изобщо. За моя утеха, писателите изкараха толкова много от Марсел и даже се радвам да идвам всеки ден за да снимаме сцените.

ЕТонлайн: Пя доста добре в скрития пилотен епизод… Да очакваме ли още пеене за в бъдеще?

Дейвис: Може би не толкова пеене, колкото танцуване. Единственото пеене е в истинският ми живот, в който вземам уроци, защото ми харесва.

ЕТонлайн: До сега сте заснели едва 4 епизода от сезона, какво би искал да видят феновете?

Дейвис: Нивата на енергията са на доста вълнуващи и бързи темпове — надявам се феновете да усетят тази енергия. Откритията относно връзките на хората са заплаха. Епизода [от Четвъртък (този, който идва)] е разказан през очите на Илайджа. Така ще можем да се запознаем по-добре с героите, докато сериала се развива толкова бързо. Усещам как историите се развиват. Има неща, който мислих, че ще отнеме целия сезон да се развият, а те се развиха доста добре до 4тия епизод. Невероятно е как това се разви за толкова малко време, а въображението ми направо откача, като си помисля какво може да се случи в следващите 18 епизода.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster
Рожден ден : 08.06.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 20.08.2010
Публикации : 3016
Точки : 6012

http://night-creatures.darkbb.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото