Top posters
L'enfant terrible (3016) | ||||
Reina de Los Camaleones (1131) | ||||
Dente di Leone (553) | ||||
Dark_red_rose (360) | ||||
deti88 (356) | ||||
justxme (335) | ||||
Girl On Fire (291) | ||||
qn4eto1234 (201) | ||||
Fanged Nymph (191) | ||||
Rositta (141) |
Latest topics
Дали Клаус ще бъде заменен в живота на бебето си, след като Илайджа и Хейли започнаха да се сближават?
:: Книги, музика и филми :: Сериали :: Американски сериали :: The Originals. :: Интервюта и информация
Страница 1 от 1
Дали Клаус ще бъде заменен в живота на бебето си, след като Илайджа и Хейли започнаха да се сближават?
Илайджа Майкълсън: доведен баща ?
Изненадваща връзка се заформя в „Древните“ между вампир и бременния върколак Хейли, което е лоша новина за новия татко Клаус!
Това е връзка, която никой не очакваше да се заформи при пристигането им (на семейство Майкълсън) в Ню Орлиънс като се има в предвид динамиката на сериала (тя носи детето на брат му, а Клаус е егоманиак и т.н.).
„Изглежда, че Илайджа наистина иска“ споменава Даниел. „Той е на 1 000 години. Човек би си помислил, че той има по-добро чувство за самосъхранение. Странно е, че той го иска, нали ? Може ли да бъде по-сложно от това че избира Хейли?“
„Нищо, че все още е невинно“ казва Тонкин, определено не остана незабелязано от Клаус. Темпераментният хибрид дори ухапа брат си, оставяйки Хейли да се оправя с него тази вечер. Клаус се страхува да не бъде заменен.
„Той мисли, че Илайджа узурпира ролята му на баща“ казва Джо. „Да има семейство е всичко, което иска Илайджа – семейството над всичко. Той оглавява нещата и това се вижда доста добре в сериала. Няма да правим заобиколки. Ще покажем нещата, че може да помислите, че той е бащата.“
Сестра им, Ребека, има собствено мнение по въпроса, като се има в предвид, че е виждала братята и да се борят за момиче преди. „Тя знае, че това може да се развие много зле“ обяснява Клеър. Тя се възхищава на Илайджа, но не е човека, който да му казва какво да прави.“
Независимо от предупредителните знаци двойката ще продължи „магически да се привлича“ казва Даниел.
„Изглежда, че колкото повече се борят, толкова повече се привличат“ допълва Гилис. „Би било интересно да видим как се развива връзката им, защото усещам – поне според сценариите – той се отдръпва максимално, което означава едно от двете неща: или ще скочи с два крака във връзката или ще се отдалечи максимално надалеч“
Но какво вижда хилядолетния вампир в момичето-върколак?? „Това е същата поради която бе привлечен и от Елена. Това е човечността“ допълва Даниел. „Той е привлечен от нейната смелост и безразсъдство я в лицето на непреодолимите заплахи за собствения и живот и живота на детето и.“
Similar topics
» Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо.
» Изненадахте ли се от това, че Хейли чака детето-хибрид на Клаус?
» Фийби Тонкин за “Древните” и отношенията между Хейли и Клаус
» Baby And Ме/Бебето и аз.
» Даниел Гилис разказва какво следва за Илайджа.
» Изненадахте ли се от това, че Хейли чака детето-хибрид на Клаус?
» Фийби Тонкин за “Древните” и отношенията между Хейли и Клаус
» Baby And Ме/Бебето и аз.
» Даниел Гилис разказва какво следва за Илайджа.
:: Книги, музика и филми :: Сериали :: Американски сериали :: The Originals. :: Интервюта и информация
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose
» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Сря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible
» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Сря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible
» Въпроси и отговори.
Нед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire
» Романтични ли сте?
Нед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible
» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Вто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*
» Последния въпрос който ви зададоха?
Нед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible
» От какво ви е писнало?
Пет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire
» Какъв е предишния според аватара му?
Пет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire
» Спорите ли често?
Пет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity
» Мразя..
Пет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity
» Кое предпочитате повече?
Вто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire
» Петдесет нюанса сиво
Пон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88
» Snejkins, Снежи, whatever
Сря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender
» Теорията на всичко
Съб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88
» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Вто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose
» Вдън горите
Пон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta
» Хобит: Битката на петте армии
Нед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88
» Седмият син
Нед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88
» Топ 10 песни?
Съб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0
» Лана Дел Рей или Адел?
Съб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0
» Кой хип-хоп певец предпочитате ?