Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Top posters
L'enfant terrible (3016)
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. I_vote_lcapИнтервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. I_voting_barИнтервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. I_vote_rcap 
Reina de Los Camaleones (1131)
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. I_vote_lcapИнтервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. I_voting_barИнтервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. I_vote_rcap 
Dente di Leone (553)
Dark_red_rose (360)
deti88 (356)
justxme (335)
Girl On Fire (291)
qn4eto1234 (201)
Fanged Nymph (191)
Rositta (141)

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Latest topics
»  Каква е главната цел в живота ви днес?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyЧет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose

» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyСря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible

» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyСря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible

» Въпроси и отговори.
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyНед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire

» Романтични ли сте?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyНед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible

» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyВто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*

» Последния въпрос който ви зададоха?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyНед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible

» От какво ви е писнало?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyПет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire

» Какъв е предишния според аватара му?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyПет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire

» Спорите ли често?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyПет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity

» Мразя..
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyПет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity

»  Кое предпочитате повече?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyВто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire

» Петдесет нюанса сиво
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyПон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88

» Snejkins, Снежи, whatever
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyСря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender

» Теорията на всичко
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyСъб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88

» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyВто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose

» Вдън горите
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyПон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta

» Хобит: Битката на петте армии
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyНед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88

» Седмият син
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyНед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88

» Топ 10 песни?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyСъб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0

» Лана Дел Рей или Адел?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyСъб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0

» Кой хип-хоп певец предпочитате ?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyСъб Яну 17, 2015 1:31 am by Tancheto0

» Бионсе или Риана?
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. EmptyСъб Яну 17, 2015 1:30 am by Tancheto0

Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо.

Go down

Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. Empty Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо.

Писане  L'enfant terrible Сря Окт 16, 2013 5:46 pm

Колко прически ще смени Даниел през първия сезон да “Древните”… За жалост никой не се сети да го попита това, по време на интервюто за телевизията The CW. Е, няма нищо, защото Даниел ни разказа нещо по-добро: нови спойлери за спин-оффът на “Дневниците на Вампира”!! Не само, че скритият пилотен епизод е преструктуриран, за да покаже повече нови сцени (включително повече информация за бременността-вратичка-на-природата на Хейли) и да бъде разказана от гледната точка на Илайджа, но Даниел изяви желание Илайджа да получи малко любов. (Дали става въпрос за Катерина??) “Тоооооооолкова е разгонен” добавя Даниел.

Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо. Daniel10

Нека погледнем какво разкри Даниел за “Древните” на фестивала Comic-Con 2013!
*За новите кадри: “Принципно е епизод на “Дневниците на Вампира” така, че трябваше да завърши с появата на Стефан, Деймън и Елена (Нека само да ви припомня, че епизода започна с Стефан, Деймън и Катерина). Така, че това ни поставя ограничение във времето” обясни той. “Сега, когато за започнат да обработват пилотния епизод и добавят тези 10 или 15 минути, които не можахме да видим…. е ще се разкаже много повече от историята”

*От гледната тока на Илайджа: “Ще видите всичко, което се случва през очите на Илайджа. И тогава той ще се появи в една сцена и реакцията ви ще е ‘Оооо помня тази сцена, защото е от пилотния епизод’ и тогава той ще изчезне”

*За напрежението м/у Клаус и Илайджа: “Отношенията с Клаус винаги стават лоши преди да се подобрят” казва Даниел. “Мисля, че ще бъде пресилено… за да бъда честен мисля, че ще прекарат доста време в опити да възстановят съюза си”

*За защитата на малкия си брат: “Клаус не може да бъде унищожен, но да. Мисля, че ако го пази, Илайджа ще го пази от него самият”

*За отрицателната страна да бъдеш с главна роля: “Има нещо много готино в това да се появявам (в “Дневниците на Вампира” като Илайджа” казва Даниел. “Идвам, правя сцените си и си тръгвам – ‘Оооо пак ще ме намушкат с кол… но това означава, че ще виждам жена си по-често през следващите 5 седмици’… Но в “Древните няма да е така”

*За сексуалността на Илайджа: “Първоначално когато започнах да го играя мислих, че ще е асексуален (несексуален/не се интересува от секс). Мислих си, че хората ще си кажат ‘Ооо той не е сексуален’… после се появиха слухове, че ще е гей, а аз си помислих, че би било забавно.” Тогава Даниел продължи “Тогава жените започнаха да говорят за него и си казах ‘Те не го приемат така – те искат да бъде с няколко от героините’. И когато започна връзка с Катрин/Катерина – те избухнаха. Не можех да повярвам – те го харесаха. За това ми е интересно дори съм удовлетворен, защото мислих, че ще го приемат като хладнокръвен убиец, който се забавлява понякога

Учудени сме как не му се налага (на Илайджа) да сваля от себе си дамите, щом влезе в стаята. Така де, този акцент!! Тези костюми! Този неустоим блясък в очите?

Е като прочетохте всичко това… развълнувани ли сте да видите повече от миналото на Илайджа Майкълсън и в ролята на големия брат ???
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster
Рожден ден : 08.06.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 20.08.2010
Публикации : 3016
Точки : 6012

http://night-creatures.darkbb.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото