Top posters
L'enfant terrible (3016) | ||||
Reina de Los Camaleones (1131) | ||||
Dente di Leone (553) | ||||
Dark_red_rose (360) | ||||
deti88 (356) | ||||
justxme (335) | ||||
Girl On Fire (291) | ||||
qn4eto1234 (201) | ||||
Fanged Nymph (191) | ||||
Rositta (141) |
Latest topics
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо.
:: Книги, музика и филми :: Сериали :: Американски сериали :: The Originals. :: Интервюта и информация
Страница 1 от 1
Интервю с Даниел Гилийс: Разгоненият Илайджа и още нещо.
Колко прически ще смени Даниел през първия сезон да “Древните”… За жалост никой не се сети да го попита това, по време на интервюто за телевизията The CW. Е, няма нищо, защото Даниел ни разказа нещо по-добро: нови спойлери за спин-оффът на “Дневниците на Вампира”!! Не само, че скритият пилотен епизод е преструктуриран, за да покаже повече нови сцени (включително повече информация за бременността-вратичка-на-природата на Хейли) и да бъде разказана от гледната точка на Илайджа, но Даниел изяви желание Илайджа да получи малко любов. (Дали става въпрос за Катерина??) “Тоооооооолкова е разгонен” добавя Даниел.
Нека погледнем какво разкри Даниел за “Древните” на фестивала Comic-Con 2013!
*За новите кадри: “Принципно е епизод на “Дневниците на Вампира” така, че трябваше да завърши с появата на Стефан, Деймън и Елена (Нека само да ви припомня, че епизода започна с Стефан, Деймън и Катерина). Така, че това ни поставя ограничение във времето” обясни той. “Сега, когато за започнат да обработват пилотния епизод и добавят тези 10 или 15 минути, които не можахме да видим…. е ще се разкаже много повече от историята”
*От гледната тока на Илайджа: “Ще видите всичко, което се случва през очите на Илайджа. И тогава той ще се появи в една сцена и реакцията ви ще е ‘Оооо помня тази сцена, защото е от пилотния епизод’ и тогава той ще изчезне”
*За напрежението м/у Клаус и Илайджа: “Отношенията с Клаус винаги стават лоши преди да се подобрят” казва Даниел. “Мисля, че ще бъде пресилено… за да бъда честен мисля, че ще прекарат доста време в опити да възстановят съюза си”
*За защитата на малкия си брат: “Клаус не може да бъде унищожен, но да. Мисля, че ако го пази, Илайджа ще го пази от него самият”
*За отрицателната страна да бъдеш с главна роля: “Има нещо много готино в това да се появявам (в “Дневниците на Вампира” като Илайджа” казва Даниел. “Идвам, правя сцените си и си тръгвам – ‘Оооо пак ще ме намушкат с кол… но това означава, че ще виждам жена си по-често през следващите 5 седмици’… Но в “Древните няма да е така”
*За сексуалността на Илайджа: “Първоначално когато започнах да го играя мислих, че ще е асексуален (несексуален/не се интересува от секс). Мислих си, че хората ще си кажат ‘Ооо той не е сексуален’… после се появиха слухове, че ще е гей, а аз си помислих, че би било забавно.” Тогава Даниел продължи “Тогава жените започнаха да говорят за него и си казах ‘Те не го приемат така – те искат да бъде с няколко от героините’. И когато започна връзка с Катрин/Катерина – те избухнаха. Не можех да повярвам – те го харесаха. За това ми е интересно дори съм удовлетворен, защото мислих, че ще го приемат като хладнокръвен убиец, който се забавлява понякога
Учудени сме как не му се налага (на Илайджа) да сваля от себе си дамите, щом влезе в стаята. Така де, този акцент!! Тези костюми! Този неустоим блясък в очите?
Е като прочетохте всичко това… развълнувани ли сте да видите повече от миналото на Илайджа Майкълсън и в ролята на големия брат ???
Нека погледнем какво разкри Даниел за “Древните” на фестивала Comic-Con 2013!
*За новите кадри: “Принципно е епизод на “Дневниците на Вампира” така, че трябваше да завърши с появата на Стефан, Деймън и Елена (Нека само да ви припомня, че епизода започна с Стефан, Деймън и Катерина). Така, че това ни поставя ограничение във времето” обясни той. “Сега, когато за започнат да обработват пилотния епизод и добавят тези 10 или 15 минути, които не можахме да видим…. е ще се разкаже много повече от историята”
*От гледната тока на Илайджа: “Ще видите всичко, което се случва през очите на Илайджа. И тогава той ще се появи в една сцена и реакцията ви ще е ‘Оооо помня тази сцена, защото е от пилотния епизод’ и тогава той ще изчезне”
*За напрежението м/у Клаус и Илайджа: “Отношенията с Клаус винаги стават лоши преди да се подобрят” казва Даниел. “Мисля, че ще бъде пресилено… за да бъда честен мисля, че ще прекарат доста време в опити да възстановят съюза си”
*За защитата на малкия си брат: “Клаус не може да бъде унищожен, но да. Мисля, че ако го пази, Илайджа ще го пази от него самият”
*За отрицателната страна да бъдеш с главна роля: “Има нещо много готино в това да се появявам (в “Дневниците на Вампира” като Илайджа” казва Даниел. “Идвам, правя сцените си и си тръгвам – ‘Оооо пак ще ме намушкат с кол… но това означава, че ще виждам жена си по-често през следващите 5 седмици’… Но в “Древните няма да е така”
*За сексуалността на Илайджа: “Първоначално когато започнах да го играя мислих, че ще е асексуален (несексуален/не се интересува от секс). Мислих си, че хората ще си кажат ‘Ооо той не е сексуален’… после се появиха слухове, че ще е гей, а аз си помислих, че би било забавно.” Тогава Даниел продължи “Тогава жените започнаха да говорят за него и си казах ‘Те не го приемат така – те искат да бъде с няколко от героините’. И когато започна връзка с Катрин/Катерина – те избухнаха. Не можех да повярвам – те го харесаха. За това ми е интересно дори съм удовлетворен, защото мислих, че ще го приемат като хладнокръвен убиец, който се забавлява понякога
Учудени сме как не му се налага (на Илайджа) да сваля от себе си дамите, щом влезе в стаята. Така де, този акцент!! Тези костюми! Този неустоим блясък в очите?
Е като прочетохте всичко това… развълнувани ли сте да видите повече от миналото на Илайджа Майкълсън и в ролята на големия брат ???
Similar topics
» Даниел Гилис разказва какво следва за Илайджа.
» Интервю с Джули Плек.
» Интервю с Джули Плек.
» Интервю с Даниела Пинеда.
» Възприемате ли Илайджа и Хейли като двойка?
» Интервю с Джули Плек.
» Интервю с Джули Плек.
» Интервю с Даниела Пинеда.
» Възприемате ли Илайджа и Хейли като двойка?
:: Книги, музика и филми :: Сериали :: Американски сериали :: The Originals. :: Интервюта и информация
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose
» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Сря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible
» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Сря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible
» Въпроси и отговори.
Нед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire
» Романтични ли сте?
Нед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible
» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Вто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*
» Последния въпрос който ви зададоха?
Нед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible
» От какво ви е писнало?
Пет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire
» Какъв е предишния според аватара му?
Пет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire
» Спорите ли често?
Пет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity
» Мразя..
Пет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity
» Кое предпочитате повече?
Вто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire
» Петдесет нюанса сиво
Пон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88
» Snejkins, Снежи, whatever
Сря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender
» Теорията на всичко
Съб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88
» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Вто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose
» Вдън горите
Пон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta
» Хобит: Битката на петте армии
Нед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88
» Седмият син
Нед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88
» Топ 10 песни?
Съб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0
» Лана Дел Рей или Адел?
Съб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0
» Кой хип-хоп певец предпочитате ?