Top posters
L'enfant terrible (3016) | ||||
Reina de Los Camaleones (1131) | ||||
Dente di Leone (553) | ||||
Dark_red_rose (360) | ||||
deti88 (356) | ||||
justxme (335) | ||||
Girl On Fire (291) | ||||
qn4eto1234 (201) | ||||
Fanged Nymph (191) | ||||
Rositta (141) |
Latest topics
The Vampire Diaries
2 posters
Страница 1 от 1
Re: The Vampire Diaries
Изгледах втори епизод на пети сезон и не останах очарована.
Единственото нещо, което придава малко чар на обстановката
е Катерина, която е страшно забавна не само като вампир, а и
като човек. Дано не я вкарат в някаква любовна афера с Джерами,
защото би било доста извратено.
Пол се справя ужасно с ролята на лошия вълк - Сайлъс.
И.. това е общо взето.
Кералайн и Елена са все така досадни и непроменени.
Единственото нещо, което придава малко чар на обстановката
е Катерина, която е страшно забавна не само като вампир, а и
като човек. Дано не я вкарат в някаква любовна афера с Джерами,
защото би било доста извратено.
Пол се справя ужасно с ролята на лошия вълк - Сайлъс.
И.. това е общо взето.
Кералайн и Елена са все така досадни и непроменени.
Днеска като се прибрах сестра ми ме натисна да гледам 6 епизод. ОМГ! Заклевам се, че ако още една "Елена" изскочи отнякъде ще падна. Колкото и двойници да вкарват - Катрин, Елена, Амара... - това няма да подобри сериала, който отива в дълбока черна дупка. Деймън вече не ме кефи; Елена все така не знае този или онзи.. Бони спасява всички, но никой нея не е достатъчно кадърен, че да спаси... а Катерина.. е сама на фронта, за да ме забавлява с изцепки. Вярно, Сайлъс взе да прави добро включване.. откакто стана вещер хумора му се подобри.. но уви.. не може да спаси шоуто, поне за мен..
Деймън и Катрин ми паднаха в очите, макар да бяха единствените, които харесвах преди. Деймън е такъв смешен скапаняк. Когато не върви по неговата свирка.. тръгва да убива и да измъчва хора, които пет пари не дават за неговите вътрешни проблеми.. Слабак, който не е достатъчно силен, за да се справи.
Катерина.. абсолютна нещастница, която търчи след мъж, който пет пари не дава за нея. Зарязва отново дъщеря си, която направи всичко, за да й помогне. Толкова плоско. Наистина заслужаваше да умре, докато имаше някаква класа.
Странно.. никога не съм харесвала Стефан, но все повече ми допада. Доста зрял и отговорен за постъпките си, въпреки всичките си грешки.
Катерина.. абсолютна нещастница, която търчи след мъж, който пет пари не дава за нея. Зарязва отново дъщеря си, която направи всичко, за да й помогне. Толкова плоско. Наистина заслужаваше да умре, докато имаше някаква класа.
Странно.. никога не съм харесвала Стефан, но все повече ми допада. Доста зрял и отговорен за постъпките си, въпреки всичките си грешки.
Това се превърна в огромна боза, първо Елена с стефан, после Деймън, после пак стефан, после пак деймън и така ще си ги менкат, докато най накрая не се откажат от този сериал. Пак е интересен де, но Елена вече страшно много почва да ме дразни, честно казано единствено най много харесвам Каролайн и Стефан, другите ми са супер безлични. Уж в този сезон се подсказа малко за това, че Каролайн го харесва, ама да видим в следващия. Деймън много ме издразни с постъпката си когато се првърна отново в лош, беше абсолютна тъпотия, ама уж за да се харесат на хората са го направили, обаче все едно заставя Елена да е с него, само за да не почне да убива отново, без нея е нищо, не ми харесват като двойка и никога и няма да ми харесат. Катерина, трябваше да умре, когато трябваше, страшно ми беше харесал епизода тогава, когато беше на леглото, но не пак трябваше да има драми накрая. И краят може би беше интересен за това, че Деймън и Бони останаха и сега ще е интересно за тях двамата в след, сезон. Радвам се, че Аларик се върно, той страшно много ми харесваше :)
deti88- Demon
- Дата на регистрация : 10.09.2013
Публикации : 356
Точки : 526
Хумор : Неведоми са пътищата на човешкото сърце
deti88 написа:Това се превърна в огромна боза, първо Елена с стефан, после Деймън, после пак стефан, после пак деймън и така ще си ги менкат, докато най накрая не се откажат от този сериал. Пак е интересен де, но Елена вече страшно много почва да ме дразни, честно казано единствено най много харесвам Каролайн и Стефан, другите ми са супер безлични. Уж в този сезон се подсказа малко за това, че Каролайн го харесва, ама да видим в следващия. Деймън много ме издразни с постъпката си когато се првърна отново в лош, беше абсолютна тъпотия, ама уж за да се харесат на хората са го направили, обаче все едно заставя Елена да е с него, само за да не почне да убива отново, без нея е нищо, не ми харесват като двойка и никога и няма да ми харесат. Катерина, трябваше да умре, когато трябваше, страшно ми беше харесал епизода тогава, когато беше на леглото, но не пак трябваше да има драми накрая. И краят може би беше интересен за това, че Деймън и Бони останаха и сега ще е интересно за тях двамата в след, сезон. Радвам се, че Аларик се върно, той страшно много ми харесваше :)
+ 1.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose
» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Сря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible
» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Сря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible
» Въпроси и отговори.
Нед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire
» Романтични ли сте?
Нед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible
» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Вто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*
» Последния въпрос който ви зададоха?
Нед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible
» От какво ви е писнало?
Пет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire
» Какъв е предишния според аватара му?
Пет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire
» Спорите ли често?
Пет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity
» Мразя..
Пет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity
» Кое предпочитате повече?
Вто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire
» Петдесет нюанса сиво
Пон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88
» Snejkins, Снежи, whatever
Сря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender
» Теорията на всичко
Съб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88
» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Вто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose
» Вдън горите
Пон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta
» Хобит: Битката на петте армии
Нед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88
» Седмият син
Нед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88
» Топ 10 песни?
Съб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0
» Лана Дел Рей или Адел?
Съб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0
» Кой хип-хоп певец предпочитате ?