Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Top posters
L'enfant terrible (3016)
The Originals - Page 2 I_vote_lcapThe Originals - Page 2 I_voting_barThe Originals - Page 2 I_vote_rcap 
Reina de Los Camaleones (1131)
The Originals - Page 2 I_vote_lcapThe Originals - Page 2 I_voting_barThe Originals - Page 2 I_vote_rcap 
Dente di Leone (553)
Dark_red_rose (360)
deti88 (356)
justxme (335)
Girl On Fire (291)
qn4eto1234 (201)
Fanged Nymph (191)
Rositta (141)

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Latest topics
»  Каква е главната цел в живота ви днес?
The Originals - Page 2 EmptyЧет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose

» Какво мислиш за аватара на предишния ?
The Originals - Page 2 EmptyСря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible

» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
The Originals - Page 2 EmptyСря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible

» Въпроси и отговори.
The Originals - Page 2 EmptyНед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire

» Романтични ли сте?
The Originals - Page 2 EmptyНед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible

» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
The Originals - Page 2 EmptyВто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*

» Последния въпрос който ви зададоха?
The Originals - Page 2 EmptyНед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible

» От какво ви е писнало?
The Originals - Page 2 EmptyПет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire

» Какъв е предишния според аватара му?
The Originals - Page 2 EmptyПет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire

» Спорите ли често?
The Originals - Page 2 EmptyПет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity

» Мразя..
The Originals - Page 2 EmptyПет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity

»  Кое предпочитате повече?
The Originals - Page 2 EmptyВто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire

» Петдесет нюанса сиво
The Originals - Page 2 EmptyПон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88

» Snejkins, Снежи, whatever
The Originals - Page 2 EmptyСря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender

» Теорията на всичко
The Originals - Page 2 EmptyСъб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88

» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
The Originals - Page 2 EmptyВто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose

» Вдън горите
The Originals - Page 2 EmptyПон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta

» Хобит: Битката на петте армии
The Originals - Page 2 EmptyНед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88

» Седмият син
The Originals - Page 2 EmptyНед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88

» Топ 10 песни?
The Originals - Page 2 EmptyСъб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0

» Лана Дел Рей или Адел?
The Originals - Page 2 EmptyСъб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0

» Кой хип-хоп певец предпочитате ?
The Originals - Page 2 EmptyСъб Яну 17, 2015 1:31 am by Tancheto0

» Бионсе или Риана?
The Originals - Page 2 EmptyСъб Яну 17, 2015 1:30 am by Tancheto0

The Originals

5 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

The Originals - Page 2 Empty Re: The Originals

Писане  Dente di Leone Пон Ное 11, 2013 3:38 pm

На мен също ми харесва сериала като цяло. В последния епизод Илайджа много ме изненада, но много се дразня, че започнаха да загатват за някакви по - интимни отношения между него и Хейли. Хейли ми е любимка опрделено. Много силен и добре утвърден характер. Още като се появи във Дневниците ми направи много добро впечатление, но сега е направо страхотна. Ребека както винаги внася малко цвят в цялостната картинка с нейното непреодолимо желание да бъде човек. Клаус изобщо няма да го коментирам, той винаги е бил и е на ниво. Нямам търпение до следващия епизод, надявам се да бъде толкова страхотен, колкото го представят.
Dente di Leone
Dente di Leone
Diable maîtresse

Capricorn Rat
Рожден ден : 20.01.1997
Възраст : 27
Живея в : Sofia
Дата на регистрация : 10.09.2013
Публикации : 553
Точки : 707

Върнете се в началото Go down

Писане  L'enfant terrible Сря Ное 13, 2013 9:34 pm

Много ми хареса този епизод. Усещам, че Клаус ще трябва да стигне дъното, за да осъзнае в какво го е превърнала неговата несигурност и страх. Според мен той е най - човешкия образ в шоуто. Отряза си всички пътища и мисля че ще го притиснат от всички страни. Не обвинявам обкръжението му, че се осъмни в него, макар че той не знаеше за хибридите. Просто типично в негов стил е да направи нещо такова, вместо да бъде добър и примерен баща. Доста ревност видяхме от него в тази серия, но той според мен си е такъв. Иска да има всичко, което другите имат и изпитва силна завист. Няма да обвиня никой от семейството му, когато му забият ножа в гърба. Трябва да стигне до дъното, за да се научи да цени върха.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster
Рожден ден : 08.06.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 20.08.2010
Публикации : 3016
Точки : 6012

http://night-creatures.darkbb.info

Писане  Reina de Los Camaleones Чет Ное 14, 2013 1:46 am

Да призная появата на Тайлър ужасно ме подразни. Още щом го видях и негативното ми мнение се появи. Не желая никого от вампирите в този хубав сериал. Абе, в душата ми веднага ми се променя нагласата. Не искам Тайлър!!
Reina de Los Camaleones
Reina de Los Camaleones
Chevalier de l'Enfer

Sagittarius Rat
Рожден ден : 02.12.1996
Живея в : Sofia, Bulgaria
Публикации : 1131
Точки : 1523

Писане  L'enfant terrible Чет Ное 14, 2013 2:02 am

И аз не исках никой от "Дневниците..", но Тайлър е най - приемливия избор. Разбирам мотивите му и
го подкрепям до там, че е нормално да търсиш отмъщение и да искаш да го получиш. Но това да се изправяш срещу някой много по - силен от теб .. е глупаво. По - добре веднага да беше отишъл при Марсел, вместо да се опитва да убива Хейли. Защо ти е да убиваш оръжие, което можеш ти да използваш? Като цяло... Тайлър още трябва да поживее, за да достигне Клаус, но има опасност именно тази прекалена самоувереност на Клаус да го постави на колене. Твърде самонадеяно остави Тайлър жив; твърде самонадеяно ухапа брат си и застави сестра си да му се подчинява. Трябва да научи, че всички си имат предел и да се съобразява с него.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  L'enfant terrible Сря Ное 27, 2013 7:22 pm

Очаквах повече от този епизод. Беше доста муден и горе - долу нищо интересно не се случи. Клаус си завзе кралството по адски глупав начин, като се има предвид, че можеше да го направи още в 5 епизод. Хареса ми това с монетата, харесва ми и образа на Марсел. Той има лоялността на вампирите, които вярват в него. Нещо, което Клаус никога няма да има. Самият Клаус ми падна доста в очите. Стана твърде неуравновесен за вкуса ми. Повече ми харесваха подмолните му игрички. Илайджа е добрия самарянин, както досега. Хейли .. нищо интересно около нея, освен Ева, която се появи мистериозно. Ребека не ме разочарова. И аз бих предала Клаус. Камил се издигна в очите ми. Доста. Но не виждам логиката в това да си зарежеш детето, което Хейли носи в блатото, а да настояваш някаква непозната жена да си тръгне от града, за да не пострада? Няма логика.
Свърши интересно епизода.. Хейли послушно последва Клаус, но не вярвам да следва плановете му твърде дълго.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  Fanged Nymph Сря Дек 11, 2013 3:41 am

Сериала започва да ме разочарова малко по малко. Надявам се скоро да направят нещо по въпроса и да разберат, че любовната афера между Хейли и Илайджа е крайно противна.

Искам повече от това

Spoiler:

и това

Spoiler:

в едни и същи сцени, имам предвид.

И ако може това бебе вече да се ражда, за да спрат Мама и Тати да се правят на много невинни и да преминат към следващото ниво, ако ме разбирате.
Fanged Nymph
Fanged Nymph
Fallen Angel

Публикации : 191
Точки : 349
Хоби : writing and bitchcraft.

Писане  L'enfant terrible Сря Дек 11, 2013 3:44 am

Абсолютно съм съгласна с теб. Можеха да създадат една доста страстна и интересна симбиоза между Хейли и Клаус, но типично по американски избраха мечтата..
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  Dente di Leone Сря Дек 11, 2013 4:15 am

Аз тотално се разочаровах от този сериал. Бях много ентусиазирана, но щом 9 епизод на Дневниците беше по - силен от 9 на Древните нямам особено надежди.
Dente di Leone
Dente di Leone
Diable maîtresse

Capricorn Rat
Рожден ден : 20.01.1997
Живея в : Sofia
Публикации : 553
Точки : 707

Писане  Fanged Nymph Сря Дек 25, 2013 1:46 am

Все още ме е яд, че очевидно са решили да пропилеят първоначалния им потенциал.
Fanged Nymph
Fanged Nymph
Fallen Angel

Писане  L'enfant terrible Сря Дек 25, 2013 2:29 am

Американците просто са неспособни да създават дълбоки герои, поне в сериалите си.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  L'enfant terrible Пет Яну 17, 2014 4:12 am

Дойде ми малко слаб новият дългоочакван епизод. Не ми
харесва в какъв глупак и наивник превръщат Клаус.
Давина ми харесва,
Марсел също, но Хейли започва да ми се губи. Илайджа ми е все така лицемерен и досаден.
Хареса ми как Давина отдаде на всеки заслуженото, но се получи наистина кофти с приятелчето й..
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  L'enfant terrible Сря Яну 22, 2014 6:16 pm

Днешната серия ми върна вярата в сериала. Много силна. И Клаус най - после си беше Клаус. Много ми беше комично на места. Определено ми хареса и ме обеди, че не трябва да бързам да се отказва от това да го следя.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  Fanged Nymph Чет Яну 23, 2014 1:11 am

Добре че коментира, съвсем бях изключила, че днес има нов епизод.

Определено беше по-силен от предните!

Тая Селест ми прилича на вещерската версия на Катрин, особено накрая с тоя поглед.

Много ми стана мъчно за Давина!

Осъзнах, че Хейли всъщност все още я харесвам. Изкефи ме това, което каза на Илайджа, който пък от друга страна продължава все така да ме изнервя.

Да си призная, когато Клаус я завари да плаче, очаквах да каже нещо от рода на "О, любима, недей да плачеш, не ти отива." Или докато бяха тримата, той, тя и Илайджа, очаквах той да усети, че тя е изнервена и притеснена за нещо и когато Илайджа излезе, а тя тръгне няколко секунди по-късно след него, той да я хване за ръката, да я придърпа към себе си и да й каже "О, скъпа, обещай ми да не се измъчваш много. Това може да навреди на детето ни. А и вината не ти отива. И двамата знаем, че не съжаляваш ни най малко.", все едно намеквайки й, че знае, че е сгафила с нещо и да й се усмихне с онази арогантна усмивка, показвайки колко е горд и доволен, че е прецакала брат му.

Защо аз и сценаристите на който и да било сериал никога не мислим еднакво?
Fanged Nymph
Fanged Nymph
Fallen Angel

Писане  L'enfant terrible Чет Яну 23, 2014 1:16 am

На мен ми допадна поведението на Клаус. Бях изгубила интерес към него. Мисля, че беше умерено, но не и коравосърдечно, но Хейли доста ми се принизи.
Да цивриш за мъж, който едва познаваш, при положение, че едно малко момиче е изправено пред истински проблем, ми се видя малодушно и глупаво.
Най - докосващата линия в сюжета за мен лично беше между Давина и Марсел. Надявам се да намерят начин, по който да я върнат. Актьорът изигра перфектно ролята си. Когато потроши къщата и един вид каза, че за какво му е всичко, което има, когато скърби толкова силно за някого, когото е изгубил. Една от най - силните сцени беше между него и Клаус и между него и Давина. Този път откъм чувство добре го бяха докарали, но ми се иска да върнат Давина.. за мен тя беше глътка свеж въздух..
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  Fanged Nymph Чет Яну 23, 2014 1:23 am

Ох, остави се. Аз даже си поревах накрая малко. Когато Клаус отиде при него и го прегърна вече се пречупих и пуснах няколко сълзи. Между другото, наречете ме извратена, но Давина и Марсел имат някаква химия помежду си. Не бих възразила, ако зародят някакъв романс, въпреки че тя е по-малка от него и връзката им наподобява повече тази на Марсел и Клаус. Но, знаеш, друго си е като се намеси жена в картинката. Бяха като влюбена двойка, честно. Много смешно ми ставаше всеки път като го хвърляше по тия стени. Но и буквално ми извадиха сърцето.  

Относно Хейли, нека отдадем излишния рев на бременността и засилените хормони. Иначе не съм съгласна, че е паднала толкова ниско. Да, направи го, но само за момент. Накрая на епизода си върна достойнството според мен. Това, което му каза, беше нещо като "Или аз, тук и сега, или миналото ти, ти избираш. Отказвам да ти се моля като първата глупачка!" А това "съжалявам", което му поднесе, беше с нотка на сарказъм, според мен.
Fanged Nymph
Fanged Nymph
Fallen Angel

Писане  L'enfant terrible Чет Яну 23, 2014 1:32 am

Просто не ми допада Хейли вече. Не знам защо. Не мога да го обясня.
Хейли сама в интерес на истината.. изобщо не ми харесва, но с Клаус .. не знам.. по някакъв начин ми допадат в синхром.
Давина определено е темпераментна.. и аз се смях как хвърляше Марсел наляво - надясно и дразнеше Клаус с целия шум. Определено искам да се върне. Мисля че образа й има какво още да покаже, но не я виждам с Марсел по този начин. Те имат страшно чиста връзка, друго ниво, която много ме разчувства. Харесва ми Марсел все повече като герой.. начинът, по който разбра, че е позволил на нещо незначително да бъде важно за него.. той е личност, която умее да се осъзнава и да си признава грешките, не като останалите герои и затова уважавам този персонаж, макар да е от новите. Харесва ми това, че Клаус го обича и го вижда като детето, което е спасил, както Марсел виждаше Давина по същия начин.. тази красива идея спаси сериала, но .. след смъртта на Давина ще видим..
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  Fanged Nymph Чет Яну 23, 2014 1:42 am

Съмнявам се, че ще я оставят мъртва, но кой знае! Ако беше Клаус, впрочем, сто процента щеше да й даде кръв докато спи, за да може след като я убият да се върне като вампир, поемайки риска да го намрази завинаги.

Не знам, предполагам, че просто актьорите, които играят Марсел и Давина, си подхождат! Но да, и мен ме разчустваха изключително много, а аз рядко плача на филми и сериали.

И аз като теб най-много я харесвам покрай Клаус. Мисля, че именно Илайджа е този, който разваля героя на Хейли. Не знам, имат някаква странна симбиоза помежду си. И си отиват! Просто на Клаус му отива да е с брюнетки. Искам поне веднъж, ей така за експеримента, да я накарат да прекара повече време с Клаус, за да видим какво ще стане и дали ще продължат да си отиват заедно. Защото сега това може и да е защото, нали знаеш, те са "забранения плод", а всички искаме това, което не можем да имаме. Ще видим. Просто ми се ще да има някакъв по-интимен момент между тях. Трябва поне една целувка да си ударят в рамките на един сезон, иначе е прахосване на сюжета и различните му възможни развития.

Впрочем, Клаус ти хареса повече в този епизод и ти се стори по-балансиран, защото в петък трябва да ходи на гости при русата й в момента е унил. Ахахаха.  
Fanged Nymph
Fanged Nymph
Fallen Angel

Писане  L'enfant terrible Чет Яну 23, 2014 1:50 am

Не знам защо, но се върна пак към състоянието, което му отива. Лош със стил. Хареса ми как грабна онези неща от Хейли и я заведе в църквата. Приличаше ми на един от онези герои, които винаги оправят нещата, но са толкова заети с кашите на останалите, че нямат време да дишат. Наистина се надявам Давина да оцелее.. Ребека също ми допадна.. изненадах се, че проля сълза за Давина.. като че ли Клаус пак се държа най - адекватно, макар да ме изненада малко с искреното си нежелание малката да умира.. като имам предвид, че се пробва да я отрови.. но предполагам това се дължи на това, че не му се искаше Марсел да изглежда така разбит, а той наистина беше разбит.. Това за кръвта ..се чудя за какво не се сетиха.. сигурно за по - драматично, но дано да я върнат.. между другото самата актриса щеше да бъде чудесен избор за дъщерята на Клаус и Хейли..
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  Fanged Nymph Чет Яну 23, 2014 3:07 am

Кхъм, знам, че вече не са ти толкова интересни, но клипчето си го бива.
Fanged Nymph
Fanged Nymph
Fallen Angel

Писане  L'enfant terrible Чет Яну 23, 2014 3:08 am

Да, определено, а твоя клип за Теса и Уилям между другото ме върна към тях. Много добре ти се е получил, макар и с познати герои.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  L'enfant terrible Чет Яну 23, 2014 3:11 am

Тая песен в клипа ми харесва. Знаеш ли я коя е?
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  Fanged Nymph Чет Яну 23, 2014 3:12 am

Да, Daughter - Still.
Fanged Nymph
Fanged Nymph
Fallen Angel

Писане  L'enfant terrible Чет Яну 23, 2014 3:13 am

Ще си я изтегля. Мой тип е.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  L'enfant terrible Пет Май 16, 2014 12:35 am

Хареса ми краят на сезона, единствено това, че бебето няма да е наоколо ми се стори минус, но не толкова голям. Дано продуцентите да не прекалят с убиването и съживяването на герои, както стана в "Дневниците на вампира", че определено е досадно. Мисля че всеки в "Древните" си получи заслуженото защото никой от героите не заслужаваше абсолютен комфорт, освен бебето и то ще го получи.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster

Писане  deti88 Пон Юни 02, 2014 10:45 pm

Я кажете стрували си да го гледам, аз о6те така и не съм го гледала. Винаги чакам да се понатрупат епизоди и чак накрая гледам всичко. Дневниците ги изгледах, ама се чудя за тези Древни, дали си е струвало да се разделят в два сериала...
deti88
deti88
Demon

Публикации : 356
Точки : 526
Хумор : Неведоми са пътищата на човешкото сърце

Писане  Sponsored content

Sponsored content