Top posters
L'enfant terrible (3016) | ||||
Reina de Los Camaleones (1131) | ||||
Dente di Leone (553) | ||||
Dark_red_rose (360) | ||||
deti88 (356) | ||||
justxme (335) | ||||
Girl On Fire (291) | ||||
qn4eto1234 (201) | ||||
Fanged Nymph (191) | ||||
Rositta (141) |
Latest topics
10 неща, които никога не бива да казваш за бившия.
:: Обща дискусия :: Женски свят :: Мъжът и Жената.
Страница 1 от 1
10 неща, които никога не бива да казваш за бившия.
1. Сексът беше зле
Освен ако той не е лежал безучастно като умряла риба, това дали е добър любовник, е доста субективно. Освен ако представянето не е било катастрофално кратко и идеята му за форплей по-скоро прилича на извънземни експерименти, си пази коментарите за себе си.
2. Нямаше пари
Всеки има различен стил на живот и това, че не е могъл да поддържа твоя, не значи, че е лош човек, или скръндза. Недей да изглеждаш алчна, като се оплакваш, че е нямал пари.
3. Всичко, което е направил/помислил/казал е ужасно
Макар че сте скъсали, не трябва непрестанно да отричаш всичко хубаво, което е направил за теб. Ако някой ти припомни един или два хубави момента, поеми дълбоко дъх и не казвай „Да, ама пък той веднъж (нещо ужасно)“. И в никакъв случай не говори лошо за бившия пред настоящия. Ако настоящият ти приятел разбере, че все още имаш силни чувства, макар и отрицателни, към бившия, може да се запита дали изобщо си спряла да мислиш за него.
4. Винаги се държеше като пълен задник
Ми тогава защо си излизала с него месеци, че дори и години? Казвайки това, не се представяш в добра светлина и звучиш като злобарка. Разбира се, важно е да погледнеш в ретроспектива, за да провериш дали не е имало признаци, които си пропуснала и да знаеш от какво да се пазиш, но не е нужно да казваш на всички.
5. Още го обичаш
Всички сме тъжни и с разбити сърца, когато скъсаме с някого. Да кажеш на някого, че все още го обичаш, само удължава агонията. Преструвай се, докато ти мине. Перифразирай го на нещо от сорта „Беше ни хубаво и му желая всичко най-добро“. Дори да не е така.
6. Нещо, което ще го постави в неудобно положение
Искаш ли да разказваш ужасна история след ужасна история за бившия? А какво говори това на настоящия и неговите приятели?
7. Тайна, която ти е доверил
Не демонстрирай, че не може да ти се има доверие, като разправяш тайни, които ти е доверил – било за семейството, детството, или каквото и да е. Колкото и лошо да са свършили нещата, факт е, че сте били в интимни отношения с него. Само защото ти е бивш, не значи, че обещанията, които си поела, са невалидни. Бъди почтена!
8. Негови качества, които си харесвала
Някои жени, пък, се скъсват да хвалят бившия. - Какви подаръци им е направил, как ги е карал да се чувстват специални, бла-бла-бла. Заради новата ти връзка и психичното ти здраве, престани да мислиш и говориш за миналото.
9. Колко са го харесвали родителите ти
Когато водиш новия си приятел да се запознае с вашите, не му обяснявай как са се отнесли към предишните ти гаджета. Особено ако много са харесвали някой от тях.
Новият ти приятел и без това е изнервен и притеснен как ще го приемат, за да мисли как ще бъде сравнен с предишните.
10. Лоши качества на бившия, които ги има и у настоящия
Ако искаш много да ядосаш новия си приятел, кажи му, че прави нещо, което не ти харесва, защото ти напомня за бившия ти. Подобен коментар не води до нищо добро, повярвай ми.
Освен ако той не е лежал безучастно като умряла риба, това дали е добър любовник, е доста субективно. Освен ако представянето не е било катастрофално кратко и идеята му за форплей по-скоро прилича на извънземни експерименти, си пази коментарите за себе си.
2. Нямаше пари
Всеки има различен стил на живот и това, че не е могъл да поддържа твоя, не значи, че е лош човек, или скръндза. Недей да изглеждаш алчна, като се оплакваш, че е нямал пари.
3. Всичко, което е направил/помислил/казал е ужасно
Макар че сте скъсали, не трябва непрестанно да отричаш всичко хубаво, което е направил за теб. Ако някой ти припомни един или два хубави момента, поеми дълбоко дъх и не казвай „Да, ама пък той веднъж (нещо ужасно)“. И в никакъв случай не говори лошо за бившия пред настоящия. Ако настоящият ти приятел разбере, че все още имаш силни чувства, макар и отрицателни, към бившия, може да се запита дали изобщо си спряла да мислиш за него.
4. Винаги се държеше като пълен задник
Ми тогава защо си излизала с него месеци, че дори и години? Казвайки това, не се представяш в добра светлина и звучиш като злобарка. Разбира се, важно е да погледнеш в ретроспектива, за да провериш дали не е имало признаци, които си пропуснала и да знаеш от какво да се пазиш, но не е нужно да казваш на всички.
5. Още го обичаш
Всички сме тъжни и с разбити сърца, когато скъсаме с някого. Да кажеш на някого, че все още го обичаш, само удължава агонията. Преструвай се, докато ти мине. Перифразирай го на нещо от сорта „Беше ни хубаво и му желая всичко най-добро“. Дори да не е така.
6. Нещо, което ще го постави в неудобно положение
Искаш ли да разказваш ужасна история след ужасна история за бившия? А какво говори това на настоящия и неговите приятели?
7. Тайна, която ти е доверил
Не демонстрирай, че не може да ти се има доверие, като разправяш тайни, които ти е доверил – било за семейството, детството, или каквото и да е. Колкото и лошо да са свършили нещата, факт е, че сте били в интимни отношения с него. Само защото ти е бивш, не значи, че обещанията, които си поела, са невалидни. Бъди почтена!
8. Негови качества, които си харесвала
Някои жени, пък, се скъсват да хвалят бившия. - Какви подаръци им е направил, как ги е карал да се чувстват специални, бла-бла-бла. Заради новата ти връзка и психичното ти здраве, престани да мислиш и говориш за миналото.
9. Колко са го харесвали родителите ти
Когато водиш новия си приятел да се запознае с вашите, не му обяснявай как са се отнесли към предишните ти гаджета. Особено ако много са харесвали някой от тях.
Новият ти приятел и без това е изнервен и притеснен как ще го приемат, за да мисли как ще бъде сравнен с предишните.
10. Лоши качества на бившия, които ги има и у настоящия
Ако искаш много да ядосаш новия си приятел, кажи му, че прави нещо, което не ти харесва, защото ти напомня за бившия ти. Подобен коментар не води до нищо добро, повярвай ми.
Similar topics
» 10 неща, които да не казваш пред родителите му.
» 3 неща, които не трябва да казваш на гаджето си.
» 10 неща,които не трябва да казваш,ако те хванат в крачка
» Обсебена ли си от бившия си ?
» Никога не съм...
» 3 неща, които не трябва да казваш на гаджето си.
» 10 неща,които не трябва да казваш,ако те хванат в крачка
» Обсебена ли си от бившия си ?
» Никога не съм...
:: Обща дискусия :: Женски свят :: Мъжът и Жената.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose
» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Сря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible
» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Сря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible
» Въпроси и отговори.
Нед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire
» Романтични ли сте?
Нед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible
» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Вто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*
» Последния въпрос който ви зададоха?
Нед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible
» От какво ви е писнало?
Пет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire
» Какъв е предишния според аватара му?
Пет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire
» Спорите ли често?
Пет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity
» Мразя..
Пет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity
» Кое предпочитате повече?
Вто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire
» Петдесет нюанса сиво
Пон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88
» Snejkins, Снежи, whatever
Сря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender
» Теорията на всичко
Съб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88
» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Вто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose
» Вдън горите
Пон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta
» Хобит: Битката на петте армии
Нед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88
» Седмият син
Нед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88
» Топ 10 песни?
Съб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0
» Лана Дел Рей или Адел?
Съб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0
» Кой хип-хоп певец предпочитате ?