Top posters
L'enfant terrible (3016) | ||||
Reina de Los Camaleones (1131) | ||||
Dente di Leone (553) | ||||
Dark_red_rose (360) | ||||
deti88 (356) | ||||
justxme (335) | ||||
Girl On Fire (291) | ||||
qn4eto1234 (201) | ||||
Fanged Nymph (191) | ||||
Rositta (141) |
Latest topics
Любимият цвят издава характера.
2 posters
:: Забавление :: Тестове
Страница 1 от 1
Любимият цвят издава характера.
Ако накой ме попита „Кой е любимият ми цвят?”, ще му отговоря, че не знам!
Обаче след като направих кратка справка с гардероба си, установих засилено присъствие на розово, и то най-вече в цикламените тонове, и лилаво! Бях чувала, че цветовите предпочитания на човек могат да разкрият интересни неща за неговата същност и черти на характера. Така че, реших да разбера, какво означават моите фаворити и най-вече дали психолозите са прави.
За второто ще запазя в тайната, но така и така вече започнах да се ровя в символиката на цветовете, защо да не помогна и на вас да разберете повече за себе си? И ето какво разбрах! На вас оставям да прецените дали наистина има истина в тези твърдения или не.
Розово
Ако обичате този цвят, значи сте много женствена и притежавате мек и разбран характер! Вие сте нежна и чувствителна натура, която подсъзнателно обича и цени романтиката.
Жълто
Това е цветът на оптимистите! Жените, които предпочитат жълто, са общителни, остроумни и с прекрасно чувство за хумор.
Червено
Ако дрехите в този огнен нюанс преобладават в гардероба ви, значи сте активна, енергична и жизнерадостна личност, притежаваща много страст. Лошото е, че от време на време можете да бъдете и доста избухлива.
Зелено
Ако този цвят ви е любим, съветвам ви, когато сте на интервю за работа, непременно да го споменете! Той означава трудолюбие, баланс, увереност и разум. С други думи – имате всички шансове за успешна кариера!
Синьо
Това е цвета на хората, които обичат спокойствието и стабилността много повече от честите промени и спонтанните решения!
Виолетово
Нищо чудно от вас да стане новия Ван Гог! Виолетовото е цветът на творческите личности. Ако го предпочитате сигурно много цените красотата и изяществото. Но като при истинска творческа натура – честите промени в настроението не са ви чужди!
Черно
Любителите на този всепоглъщащ „цвят” понякога са много срамежливи, но на подсъзнателно ниво търсят и копнеят за вниманието на другите.
Оранжево
Щастливци – вие виждате живота в най-радостната му светлина! Жените, които харесват оранжевото са много емоционални, искрени и любвеобилни.
Бяло
Това е любимият цвят на мечтателите!
Обаче след като направих кратка справка с гардероба си, установих засилено присъствие на розово, и то най-вече в цикламените тонове, и лилаво! Бях чувала, че цветовите предпочитания на човек могат да разкрият интересни неща за неговата същност и черти на характера. Така че, реших да разбера, какво означават моите фаворити и най-вече дали психолозите са прави.
За второто ще запазя в тайната, но така и така вече започнах да се ровя в символиката на цветовете, защо да не помогна и на вас да разберете повече за себе си? И ето какво разбрах! На вас оставям да прецените дали наистина има истина в тези твърдения или не.
Розово
Ако обичате този цвят, значи сте много женствена и притежавате мек и разбран характер! Вие сте нежна и чувствителна натура, която подсъзнателно обича и цени романтиката.
Жълто
Това е цветът на оптимистите! Жените, които предпочитат жълто, са общителни, остроумни и с прекрасно чувство за хумор.
Червено
Ако дрехите в този огнен нюанс преобладават в гардероба ви, значи сте активна, енергична и жизнерадостна личност, притежаваща много страст. Лошото е, че от време на време можете да бъдете и доста избухлива.
Зелено
Ако този цвят ви е любим, съветвам ви, когато сте на интервю за работа, непременно да го споменете! Той означава трудолюбие, баланс, увереност и разум. С други думи – имате всички шансове за успешна кариера!
Синьо
Това е цвета на хората, които обичат спокойствието и стабилността много повече от честите промени и спонтанните решения!
Виолетово
Нищо чудно от вас да стане новия Ван Гог! Виолетовото е цветът на творческите личности. Ако го предпочитате сигурно много цените красотата и изяществото. Но като при истинска творческа натура – честите промени в настроението не са ви чужди!
Черно
Любителите на този всепоглъщащ „цвят” понякога са много срамежливи, но на подсъзнателно ниво търсят и копнеят за вниманието на другите.
Оранжево
Щастливци – вие виждате живота в най-радостната му светлина! Жените, които харесват оранжевото са много емоционални, искрени и любвеобилни.
Бяло
Това е любимият цвят на мечтателите!
Re: Любимият цвят издава характера.
Синьо
Girl On Fire- Demon
-
Рожден ден : 11.02.1992
Възраст : 32
Живея в : в моят собствен свят
Дата на регистрация : 30.03.2014
Публикации : 291
Точки : 296
Similar topics
» Какъв цвят е твоето име и какво разкрива то за теб.
» Какъв е характера ви?
» Характера на кое животно носите в душата си?
» Кой е любимият ви ден от седмицата?
» Любимият ви сериал?
» Какъв е характера ви?
» Характера на кое животно носите в душата си?
» Кой е любимият ви ден от седмицата?
» Любимият ви сериал?
:: Забавление :: Тестове
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose
» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Сря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible
» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Сря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible
» Въпроси и отговори.
Нед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire
» Романтични ли сте?
Нед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible
» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Вто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*
» Последния въпрос който ви зададоха?
Нед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible
» От какво ви е писнало?
Пет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire
» Какъв е предишния според аватара му?
Пет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire
» Спорите ли често?
Пет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity
» Мразя..
Пет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity
» Кое предпочитате повече?
Вто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire
» Петдесет нюанса сиво
Пон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88
» Snejkins, Снежи, whatever
Сря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender
» Теорията на всичко
Съб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88
» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Вто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose
» Вдън горите
Пон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta
» Хобит: Битката на петте армии
Нед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88
» Седмият син
Нед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88
» Топ 10 песни?
Съб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0
» Лана Дел Рей или Адел?
Съб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0
» Кой хип-хоп певец предпочитате ?