Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Top posters
L'enfant terrible (3016)
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! I_vote_lcapПобедителят в категорията е Reina de Los Camaleones! I_voting_barПобедителят в категорията е Reina de Los Camaleones! I_vote_rcap 
Reina de Los Camaleones (1131)
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! I_vote_lcapПобедителят в категорията е Reina de Los Camaleones! I_voting_barПобедителят в категорията е Reina de Los Camaleones! I_vote_rcap 
Dente di Leone (553)
Dark_red_rose (360)
deti88 (356)
justxme (335)
Girl On Fire (291)
qn4eto1234 (201)
Fanged Nymph (191)
Rositta (141)

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календар Календар

Latest topics
»  Каква е главната цел в живота ви днес?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyЧет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose

» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyСря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible

» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyСря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible

» Въпроси и отговори.
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyНед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire

» Романтични ли сте?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyНед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible

» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyВто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*

» Последния въпрос който ви зададоха?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyНед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible

» От какво ви е писнало?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyПет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire

» Какъв е предишния според аватара му?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyПет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire

» Спорите ли често?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyПет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity

» Мразя..
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyПет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity

»  Кое предпочитате повече?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyВто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire

» Петдесет нюанса сиво
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyПон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88

» Snejkins, Снежи, whatever
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyСря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender

» Теорията на всичко
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyСъб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88

» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyВто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose

» Вдън горите
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyПон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta

» Хобит: Битката на петте армии
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyНед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88

» Седмият син
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyНед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88

» Топ 10 песни?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyСъб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0

» Лана Дел Рей или Адел?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyСъб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0

» Кой хип-хоп певец предпочитате ?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyСъб Яну 17, 2015 1:31 am by Tancheto0

» Бионсе или Риана?
Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! EmptyСъб Яну 17, 2015 1:30 am by Tancheto0

Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones!

Go down

Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! Empty Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones!

Писане  L'enfant terrible Съб Дек 07, 2013 7:03 pm

Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones със своя разказ "Обвинявам те".

Победителят в категорията е Reina de Los Camaleones! 110

Защо? Толкова ли е лесно? Не..жалко е. Не играх по твоите правила, а ти ме изигра по моите. Тичам по стълбите надолу, но те не свършват. Спъвам се, отварят се рани, от тях потича кръв, но разводнените очи не могат да видят. Може и те да са виновни. В по-голяма мъгла от тази пред очите на слепец, омая сетивата ми. Сините очи, силните ръце, нежни думи, сложени в коварни устни. Оръжия, способни да погубят жена. А, аз момиче, бях способна да бъда победена само от едно. Зъл ли си? Използва ги всичките. Срещу мен. Не ти ли хрумна, че в сърцето ми няма толкова кръв, колкото части от теб? Мислил ли си, че аз ще ти забия нож, както другите? Повярвах, че познавам вече живота, че съм стигнала до теб. Спрях да строя мостове между мен и загубената ти душа. Бях чела, че стоманата е здрава, но отново наивна, бях излъгана. Никога не видях, че построеното пропада в пропастта, щом го подмина. Подъл. Това е думата, която те описва добре. Познавал си ме добре години наред. Винаги си знаел, че те обичам. Не можа ли да ми кажеш, да ме накараш да го осъзная по-рано. Объркваше ума ми сякаш ме въртеше на шиш. Помогнах ти, когато тялото ти те предаваше. Гърчеше се в ръцете ми, а аз се молех по-скоро болката ти да отмине. Криех сълзите си, когато трепереше заради високата температура. Затварях очи, когато ме обиждаше, полудяваше, чупеше всичко около теб, защото мозъкът и тялото ти отказваха да живеят без наркотици. Бях сама с теб, без ничия помощ. Нямах идея какво ме чака, какво трябва да правя, дали си струва. Но тръгнах, без да се колебая, защото беше за теб. Месец не спях, защото очаквах поредната криза. Като майка хващах главата ти и я слагах в скута си. Галех те и се заблуждавах, че ще се почувстваш по-добре. Но това сега няма значение, защото успяхме, ти успя. Винаги ще се гордея с теб, затова, че имаше силата да се изправиш срещу себе си. Да, ти си силен. А, може би аз не съм. Най-накрая можехме да живеем спокойно, а аз можех да заспя, без буцата в гърлото. Стената ми заслужаваше почивка, защото само тя виждаше сълзите ми в тъмното. Хартията е единственото място, където мога да изплача мъката си и да оплача себе си днес. Намерих сили да призная, че те обичам. Толкова силно, без да искам нещо в замяна, отдадено, объркващо. Единственото, което търсех, бе спокойното ти дишане нощем. Нима си играл двойна игра? Целувал си ме, любел си ме, а когато заспивах блажено, си го правил и с друга. Същото. Наричал си я по същия начин, парфюмът ти е попивал и в нейната кожа, създал си ѝ илюзията, че я обичаш. Но ти не си лъгал нея, нали? Не тя, а аз съм другата, допълнителната, развлечението. С глупава усмивка на лицето, рових из интернет. Проклета скука. Но в един момент ушите ми започнаха да бучат, да мигам без контрол. Снимката на годежния ѝ пръстен, щастливата ѝ усмивка. Нямаше смелост дори да ми се подиграеш в лицето. Да ми кажеш, че съм просто играчка, еднодневка. Полудявам. Гняв, мъка, срам, всичко това ме заля като студена кофа вода пред очите на всички. Времето сякаш при мен спря, а навън започна да върви стотици пъти по-бързо, защото в следващия момент те видях през прозореца-официален, с цялото ти семейство и хванал нея под ръка. Бъдещата ти съпруга. Отивате да празнувате бъдещето си заедно. Хората по улицата ви поздравяват, а ти гордо се хвалиш, че това е годеницата ти. Маската на силна жена се пропука веднага, заплаках. Сега виждах раните си, а ти бе хванал солницата и ги посипваше хладнокръвно. Не губех само мъжа, когото обичам, но и най-близкия си приятел. Ти ме предаде и се подигра с болката ми. Откога постъпваш жестоко? Откога ме гледаш безразлично? Сега какво да правя? Утре трябва да срещам другите и да се усмихвам сякаш съм все така щастлива. Не ми остана воля. Не мога. Сигурно мислиш, че въпреки всичко ще продължавам да бъда твоя сянка, да ти държа ръката, когато се вълнуваш на сватбата си. Как може дори да си го помислиш? И аз съм човек, младо момиче. Не ти ли тежи поне малко затова че спечели, с цената на това да прегазиш всичко пред теб. Премаза ме. Пречупи ме сякаш съм толкова слаба, чуплива, малка, безполезна. От този ден ти желая само да бъдеш щастлив и никога да не смееш да ме потърсиш. Ако ме видиш на улицата, ме подмини и продължи да мислиш за нещата, за които си мислил преди това. Забрави номера ми, спри да поглеждаш към моя прозорец от терасата ти. Изхвърли нещата ми, накарай ароматът ми да изчезне от стаята ти. И това, което наистина ти пожелавам, е да се превърнеш в човек, за да осъзнаеш колко долно си постъпвал. Не се безпокой никога няма да издам тайните ти, неща, които могат да ти причинят проблеми и главоболия. Дано животът ти да потръгне, след като успя да съсипеш моя.
L'enfant terrible
L'enfant terrible
New Inovation

Gemini Rooster
Рожден ден : 08.06.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 20.08.2010
Публикации : 3016
Точки : 6012

http://night-creatures.darkbb.info

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото