Top posters
L'enfant terrible (3016) | ||||
Reina de Los Camaleones (1131) | ||||
Dente di Leone (553) | ||||
Dark_red_rose (360) | ||||
deti88 (356) | ||||
justxme (335) | ||||
Girl On Fire (291) | ||||
qn4eto1234 (201) | ||||
Fanged Nymph (191) | ||||
Rositta (141) |
Latest topics
Как различните зодии приемат мисълта, че са "гушнали босилека" ?
2 posters
:: Обща дискусия :: Зодии.
Страница 1 от 1
Как различните зодии приемат мисълта, че са "гушнали босилека" ?
"Искам да говоря с управителя! Веднага! Ама аз мъртъв ли съм бе?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи! Ами добре...тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"
Телец:
След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него... И остава скептично настроен цял живот!
Близнаци:
"Егати! Аз взех, че умрях...Ама тук е страхотно, бе! Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина... Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Абе вие нормални ли сте, бе?!?!?! Аз се връщам!!!"
Рак:
"Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка. Казах!"
Лъв:
"Нееее, не съм мъртъв!Ти ли ще ми кажеш на мен, бе?!? Глей го па тоя! Ти за 'къв се помисли, ве? Не съм, не съм, не съм, не съм! И к'ви са тея с крилата и белите мантии? И защо пеят? Че те не са в правилната тоналност дори! Мога да пея по-добре от тях! Тебе пък кой те направи диригент, бе !?!"
Дева:
След като е работила неуморно 60 часа, Девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо
й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално
се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.
Везни:
"Я! Какъв красив тунел... А това в края Иисус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?!"
Скорпион:
"Ние Скорпионите имаме поне девет живота. Една смърт не може да ме уплаши! А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"
Стрелец:
"Аз ритнах камбаната ли, к'во!! Хаха! Супер яко, човек! Издигам се... Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там... Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните
религии са в отделни видове рай? Представяш ли си? Ииии... много готин тунел... Хахаха! Супер яко!"
Козирог:
Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на Козирозите... Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен анализ на живота им.
Водолей:
"Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Майкооооууу,пълна мизерия е т'ва! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения...
Риби:
Повечето Риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …
Телец:
След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него... И остава скептично настроен цял живот!
Близнаци:
"Егати! Аз взех, че умрях...Ама тук е страхотно, бе! Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина... Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Абе вие нормални ли сте, бе?!?!?! Аз се връщам!!!"
Рак:
"Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка. Казах!"
Лъв:
"Нееее, не съм мъртъв!Ти ли ще ми кажеш на мен, бе?!? Глей го па тоя! Ти за 'къв се помисли, ве? Не съм, не съм, не съм, не съм! И к'ви са тея с крилата и белите мантии? И защо пеят? Че те не са в правилната тоналност дори! Мога да пея по-добре от тях! Тебе пък кой те направи диригент, бе !?!"
Дева:
След като е работила неуморно 60 часа, Девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо
й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално
се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.
Везни:
"Я! Какъв красив тунел... А това в края Иисус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?!"
Скорпион:
"Ние Скорпионите имаме поне девет живота. Една смърт не може да ме уплаши! А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"
Стрелец:
"Аз ритнах камбаната ли, к'во!! Хаха! Супер яко, човек! Издигам се... Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там... Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните
религии са в отделни видове рай? Представяш ли си? Ииии... много готин тунел... Хахаха! Супер яко!"
Козирог:
Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на Козирозите... Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен анализ на живота им.
Водолей:
"Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Майкооооууу,пълна мизерия е т'ва! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения...
Риби:
Повечето Риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …
Re: Как различните зодии приемат мисълта, че са "гушнали босилека" ?
Близнаци:
Re: Как различните зодии приемат мисълта, че са "гушнали босилека" ?
Козирог:
Dente di Leone- Diable maîtresse
-
Рожден ден : 20.01.1997
Възраст : 27
Живея в : Sofia
Дата на регистрация : 10.09.2013
Публикации : 553
Точки : 707
Similar topics
» Десетте любими изразa на различните зодии.
» Какви са предстaвителите на различните зодии в интимните си връзки?
» "Подпечатано с целувка" - Как различните зодии пишат любовни писма?
» Как да разпознаем различните типове мъже?
» Дядо Коледа в различните континенти.
» Какви са предстaвителите на различните зодии в интимните си връзки?
» "Подпечатано с целувка" - Как различните зодии пишат любовни писма?
» Как да разпознаем различните типове мъже?
» Дядо Коледа в различните континенти.
:: Обща дискусия :: Зодии.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 26, 2017 2:09 pm by Dark_red_rose
» Какво мислиш за аватара на предишния ?
Сря Яну 25, 2017 3:49 pm by L'enfant terrible
» Въпрос отностно смяна на мейл адрес?
Сря Яну 25, 2017 3:55 am by L'enfant terrible
» Въпроси и отговори.
Нед Окт 02, 2016 1:07 am by ~desire
» Романтични ли сте?
Нед Окт 02, 2016 1:02 am by L'enfant terrible
» Аз съм... Ами аз съм си само аз...
Вто Сеп 08, 2015 9:21 pm by #CuRSe*
» Последния въпрос който ви зададоха?
Нед Май 10, 2015 6:31 pm by L'enfant terrible
» От какво ви е писнало?
Пет Мар 27, 2015 9:46 pm by ~desire
» Какъв е предишния според аватара му?
Пет Мар 27, 2015 9:45 pm by ~desire
» Спорите ли често?
Пет Мар 27, 2015 9:41 pm by definition of insanity
» Мразя..
Пет Мар 13, 2015 9:36 pm by definition of insanity
» Кое предпочитате повече?
Вто Мар 10, 2015 2:07 am by ~desire
» Петдесет нюанса сиво
Пон Фев 16, 2015 6:59 pm by deti88
» Snejkins, Снежи, whatever
Сря Фев 11, 2015 12:38 am by genderbender
» Теорията на всичко
Съб Фев 07, 2015 7:24 pm by deti88
» Dark_Red_Rose или просто едно странно момче :)
Вто Яну 27, 2015 2:41 am by Dark_red_rose
» Вдън горите
Пон Яну 19, 2015 8:31 pm by Rositta
» Хобит: Битката на петте армии
Нед Яну 18, 2015 9:22 pm by deti88
» Седмият син
Нед Яну 18, 2015 9:17 pm by deti88
» Топ 10 песни?
Съб Яну 17, 2015 1:44 am by Tancheto0
» Лана Дел Рей или Адел?
Съб Яну 17, 2015 1:34 am by Tancheto0
» Кой хип-хоп певец предпочитате ?